2777
2789
عنوان

چیکار کنم رشد موهام خیلیییی سریع بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 85 پست
فدات ❤️‍🩹چشم انشاالله اینقدر بلند بشه از دستش خسته شی 😅🙂😂

خدا از دهنت بشنوه 🥲 😂 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

من موهام بشدتتتت خشکه عزیزم هم پوستم خشکه هم موهام 🥲💔راستی هر چهارشنبه هم موهامو نوک گیری میکنم بر ...

اها خب

ببین حالا ک موهات خشکه این کارارو بکن 

کارای گیاهی ک من انجام میدادم اینا بود

اول ماسک حنا و سدر

حنا طبع سرد داره و ز بین برنده چربیه و در ضمن موهاتو رنگ میکنه

شما چون موهات خشکه از روغن بادام یا نارگیل ختما توی ماسکت استفاده کن

و اینکه به ازای هر یک پیمانه حنا نصفش هم از سدر استفاده کن

در ضمن میتونی به حنا جَفت هم اضافه کنی ک بشدت برای محکم کردن ریشه و ساقه موهات خوبه

دومین عصاره رزماری هست ک بشدت پیشنهاد میشه و میتونی با یه سرچ ساده روششو یاد بگیری

فقط حتما کلیپ خوب پیدا کن چون باید دمش کنی

مورد بعدی همون شونه چوبی هست ک استفاده میکنی

بعد میتونی برای ساقه موهات از کرم مو استفاده کنی مارک گانیر استفاه کنی 

از شامپو توی حمام مخصوص موهات استفاده کن شامپو های سریتا خیلی خوبن فقط حواست باشه فری سلفات نباشن ک خوب تمییز کنه سرتو

مراقبت بعد حمامه وقتی موهات خیسه شونه نکش

حتما موهاتو با باد معمولی سشوار بعد حمام خشک کن

روبالشتی رو هر سه روز نهایت هفته ای یبار بشور

قرص مکمل فولیکوژن ایرانی عالیه و تعریفشو زیاد شنیدم خودمم استفاده میکنم

اینا کاراییه ک من میکنم عزیزم امیدوارم بدردت بخوره

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی ، به حباب نگران لب یک رود قسم ، و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد ، آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...بچه ها توی زندگی لحظات خوب و بد زیاد داریم ، که فک میکنین بدترین و سخت ترین لحظاتن ، باور کنید هیه کدوم نمیمونن ، میگذرن و میرن ، قدر داشته هاتون ، پدر و مادر ، برادر و خواهر ، دوست و فامیل رو بدونین ، با ادمایی ک باهاتون خوبن بی نهایت خوب باشید و مهربون ، همیناست که میمونه ، اگر کسی بد اخلاق و عصبی و یا باهاتون نمیجوشه ، لازم نیست باهاش بد رفتار کنید فقط فاصله بگیرید و بگذرید ، چیزایی هست که شما در موردش نمیدونین ، خوبی هارو جبران کنید کسی قراردادی نداره بهتون خوبی کنه ، توی لحظات قهر و عصبانیته ک ارزشتون باید نشون داده بشه ، هیچ موقع توی این لحظات کسی رو خراب نکنین ، ازش بد نگید ، هر چیزی رو ب زبون نیارید و خط قرمزا و حساسیت ها و راز های طرف رو روی دایره نیارید ، بعد خودشتون پشیمون میشین...سعی کنید پول در بیارید و پس انداز کنید ، معمولا توی زندگی خیلی بکارتون میاد ، اما هیچ موقع بخاطرش انسانیتتون رو زیر پا نزارید ، و بابتش غصه نخورید ، اما تمام تلاشتون رو هم برای بدست اوردن و نگه داریش انجام بدید ، حد اعتدال در پرداختن بهش هم فراموش نشه ، بهترین راه برای حفظش خرید اول مسکن ، اگر نمیرسه طلا و بعد خودرو ، اگر نمیرسه دلار هست ، و راه افزایشش هم کار کردن و سرمایه گذاری ...به خودتون برسید و خوش پوش باشید ، ادم تمیز و با لباس های خوب و دندان های سفید و مرتب و بوی خوب و تمیزی و عطر با کفش های تمیز و لباس های خوش رنگ همراه با لبخند رو همه دوست دارن....کتاب بخونید رمان بخونید تاریخ بخونید و بیهوده وقتتون رو هدر ندید ، با یجا نشستن و زیاد خوابیدنو یا زیاد بیرون و تفریح زیاد کردن موافق نیستم و کار درستی نیست چرا ک ارزش ها و موقعیت های ایندتون رو به خطر میندازه ، سعی کنید اطلاعاتتون رو از محیط پیرامونتون ، از مسایل روز از تلفن های هوشمند از بازار ، اجناس ، از اونچیزی ک توی زندگی خودتون یا اطرافیانتون بهشون میپردازن بالا ببرین.... اگر تا اینجا خوندی توی تاپیکی ک گفتم خوشحال میشم شرکت کنی و از چیزایی ک شخصا و با تجربه بدست اوردی یا فهمت راجب مسایل جالب و کاربردی رو بهم بگی ، ممنونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها خبببین حالا ک موهات خشکه این کارارو بکن کارای گیاهی ک من انجام میدادم اینا بوداول ماسک حنا و سدر ...

ممنونم قشنگم چشم🤍

رشد موهاتونم شما بهتر شده؟!

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

ممنونم قشنگم چشم🤍رشد موهاتونم شما بهتر شده؟!

من دوسال پیش بمدت شش ماه هر هفته تمام این ماسک هارو استفاده میکردم ، وقت میزاشتم واقعا

اینقدر موهام خوش فرم و عالی شده بود ک وقتی میرفتم ارایشگاه طرف دست میکشید بهشون میگفت چقدر موهات خوب و جذابه

بعد شش ماه بخاطر یسری مسایل و عوض شدن شرایطم مجبور شدم مدت یکسال استفاده نکنم 

ولی الان شروع کردم دوباره و اره واقعا نتیجه میده

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی ، به حباب نگران لب یک رود قسم ، و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد ، آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...بچه ها توی زندگی لحظات خوب و بد زیاد داریم ، که فک میکنین بدترین و سخت ترین لحظاتن ، باور کنید هیه کدوم نمیمونن ، میگذرن و میرن ، قدر داشته هاتون ، پدر و مادر ، برادر و خواهر ، دوست و فامیل رو بدونین ، با ادمایی ک باهاتون خوبن بی نهایت خوب باشید و مهربون ، همیناست که میمونه ، اگر کسی بد اخلاق و عصبی و یا باهاتون نمیجوشه ، لازم نیست باهاش بد رفتار کنید فقط فاصله بگیرید و بگذرید ، چیزایی هست که شما در موردش نمیدونین ، خوبی هارو جبران کنید کسی قراردادی نداره بهتون خوبی کنه ، توی لحظات قهر و عصبانیته ک ارزشتون باید نشون داده بشه ، هیچ موقع توی این لحظات کسی رو خراب نکنین ، ازش بد نگید ، هر چیزی رو ب زبون نیارید و خط قرمزا و حساسیت ها و راز های طرف رو روی دایره نیارید ، بعد خودشتون پشیمون میشین...سعی کنید پول در بیارید و پس انداز کنید ، معمولا توی زندگی خیلی بکارتون میاد ، اما هیچ موقع بخاطرش انسانیتتون رو زیر پا نزارید ، و بابتش غصه نخورید ، اما تمام تلاشتون رو هم برای بدست اوردن و نگه داریش انجام بدید ، حد اعتدال در پرداختن بهش هم فراموش نشه ، بهترین راه برای حفظش خرید اول مسکن ، اگر نمیرسه طلا و بعد خودرو ، اگر نمیرسه دلار هست ، و راه افزایشش هم کار کردن و سرمایه گذاری ...به خودتون برسید و خوش پوش باشید ، ادم تمیز و با لباس های خوب و دندان های سفید و مرتب و بوی خوب و تمیزی و عطر با کفش های تمیز و لباس های خوش رنگ همراه با لبخند رو همه دوست دارن....کتاب بخونید رمان بخونید تاریخ بخونید و بیهوده وقتتون رو هدر ندید ، با یجا نشستن و زیاد خوابیدنو یا زیاد بیرون و تفریح زیاد کردن موافق نیستم و کار درستی نیست چرا ک ارزش ها و موقعیت های ایندتون رو به خطر میندازه ، سعی کنید اطلاعاتتون رو از محیط پیرامونتون ، از مسایل روز از تلفن های هوشمند از بازار ، اجناس ، از اونچیزی ک توی زندگی خودتون یا اطرافیانتون بهشون میپردازن بالا ببرین.... اگر تا اینجا خوندی توی تاپیکی ک گفتم خوشحال میشم شرکت کنی و از چیزایی ک شخصا و با تجربه بدست اوردی یا فهمت راجب مسایل جالب و کاربردی رو بهم بگی ، ممنونم
تا زیر باسن هرروز هم‌میبافه

راستی عزیزم این که میگن حنا بزاری بعد بخوای موهات رو رنگ کنی رنگ نمیگیره راسته؟!

عطاريا فك كنم دارن دوستم گرفت

حدودا چند ؟!