2777
2789
عنوان

چیکار کنم رشد موهام خیلیییی سریع بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 85 پست
من موهام از خط سوتین پایین تر بود خودم امروز زدم کج شد رفتم آرایشگاه از شونه ام‌زد خیلی ناراحتم منم ...

عزیزم 🥺

من چی بگم که ده سال بود نچیده بودمشون 

من تو چشم اومد موهام و نابود شد ....

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عادت میکنه نزنی سردرد میگیری مامان من میزاره همیشه .الانم بهم میگه تو هم‌بزار چون باعث رشد میشه ...

رشد موهای مامانتون خوبه وقتی حنا میزاره؟!

حنا تنها میزاره ؟!

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

وای موهای تا زیر باسنم رو ده سال نچیده بودم حالا تا آرنجمه دارم خفه میشممم برم مصری بزنممم؟!!! میمیر ...

من صد بار موهام بلند شده باز کوتاه کردم یه بار کلا پسرونه زدم

ببین ریسک پذیر باش. مو که چیزی نیست بهش وابسته باشی

یکی سر پا موند و رسید:)

حنا بی ر‌نگ مگه تاثیر حنا قرمز داره

عزیزم من منظورم شما بودی که حنا بی رنگ بزاری 

خودم میخوام برم حنا عادی بگیرم که رنگ بگیره🙂😂

اره عزیزم چرا نتونم واقعا موثر باشه میزارم حنا با چی؟!

حنا به اندازه موهات 

بریز تو یه قابلمه آب جوش بریز در حدی که یکم شل باشه 

بزار دو سه ساعت رو بخاری یا بزار تو گرما بمونه 

بعد شب بزن سرتو محکم ببند صبح بشور 

نمیتونی شب موقع خواب نگه داری صبح که بیدار شدی بزن شب بشور 

من‌موهام تا وسط کمرم بود دو ماه پیش زدم تا گردنم الان نزدیک کمرم همجور رشد داره برای جلوگیری موخوره ...

ماشاالله 🥺😍

چیکار کردی انقدر رشدش خوب شده؟!

یجور گفتی منم دلم خواست ...

برای منم همش موخوره میگیره نمیزاره بلند بشه

موی خشک آسیب پذیر میشه و موخوره میاره 

ساقه مو مرتب باید روغن تراپی بشه

من از وقتی ک موهام کوتاه کردم و حنا میزنم هر دو هفته همجور داره بلند میشه تند تند

تروخدا بهم بگو حنا رو باچی قاطی میکنی ب موهات میزنی ک نارنجی نشده

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...
من تخم مرغ و قهوه ریختم اصلا هم قرمز نمیشخه

من بخوام حنا رنگ بگیره باید چجوری بزنم؟!😅😍