2777
2789
عنوان

به نظرتون این تنبیه برای پسر بچه ده ساله مناسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 44 پست
دوستم گفت که کار بدی کردی که این تنبیه رو واسش در نظر گرفتی میگفت باعث میشه تو ذوقش بخوره و علاقه ش ...

آره دقیقا تلاش بی نتیجه تو این سن دلسردش میکنه از تو فاصله میگیره میره سمت رفیق

جامعه خیلی داغونه باهاش رفیق باش

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب چه خاکی به سرم میکردم بیشترین علاقه رو به باشگاه داره گفتم شاید اینجوری ادب بشه

وسایل هوشمندش رو محروم میکردی 

از بیرون رفتن محروم میکردی 

این خیلی بد بود که چیزی که به نفعش هست رو ازش بگیری :/

هر حرف چرت و پرتی که تو مدرسه بچه ها میگن و من بدم بیاد این تکرار میکنه

داره بزرگ شدن رو تجربه میکنه قرار نیست همیشه اونطوری باشه که شما میخوای بزار بزرگ بشه درست و غلط رو توضیح بده واسش 

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
کاش اول با تهدید شروع میکردی میگفتی اگر فلان کار زشت و انجام بدی برای یک مدت از باشگاه محروم میشی یا ...

تا حالا هزار بار تنبیه ش کردم 

و سه روز دارم تهدیدش میکنم که اگه رفتارش رو درست نکنه نمیزارم بره باشگاه 

فکر می‌کرد که الکی میگم 

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  

بچس دیگه توقع داری مثل شوهرت رفتار کنه؟معلومه بازیگوشی و دعوا می‌کنه و خونه رو بهم میریزه مخصوصا اینکه پسر هم هست.تنبیهت خیلی زیاد بوده 

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
داره بزرگ شدن رو تجربه میکنه قرار نیست همیشه اونطوری باشه که شما میخوای بزار بزرگ بشه درست و غلط رو ...

بآید بفهمه وقتی حرفی زشته به زبون نیاره 

و یا اگه یه بار به زبون آورد و فهمید بده دیگه تکرارش نکنه 

مخصوصا تو خونه جلوی مادرش

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  

این چه تنبیه بدی بود 

جلوی پیشرفت بچتو گرفتی ،میدونی چقدر ذوق داشته 

جای این حرفا چند ساعت باهاش صحبت نمیکردی ،یا نمیذاشتی تلویزیون ببینه یا چه میدونم دستگاه بازی بهش نمیدادی 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!