2777
2789
عنوان

به نظرتون این تنبیه برای پسر بچه ده ساله مناسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 44 پست

حالا کمربند چی میگرفت

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز فکر میکنی این روشت درسته؟ نه داری بدترش میکنی

اون یه کار بدی میکنه شما در جوابش یه کار بدتر میکنید آخه این چه طرزشه؟ 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

این چه تنبیه بدی بود جلوی پیشرفت بچتو گرفتی ،میدونی چقدر ذوق داشته جای این حرفا چند ساعت باهاش صحبت ...

هر تنبیه دیگه ای میکردم براش عادی بود 

این سخت ترین تنبیه ممکن بود 

حتی اگر کمربند مشکی هم بگیره برام مهم نیست 

چیزی که مهمه اینه که ادب داشته باشه 

اگه قهرمان جهان هم باشه و هر روز منو عذاب بده چه فایده ای داره

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
عزیز فکر میکنی این روشت درسته؟ نه داری بدترش میکنیاون یه کار بدی میکنه شما در جوابش یه کار بدتر میکن ...

هر راهی فکرشو بکنی رفتم 

این آخرین راه بود 

چون بیشترین علاقه رو به باشگاه داره

هر راهی فکرشو بکنی رفتم این آخرین راه بود چون بیشترین علاقه رو به باشگاه داره

من میگم کلا شما روشت اشتباهه

اصلا تنبیه کار درستی نیست به هر روشی که میخواد باشه مگر در مواقع خاص

به بچه اینجور ادب یاد نمیدن

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

علاقه ش بخودت هم کم میشه باشگاه ک دیگه...

میخوام صد سال سیاه به من علاقه نداشته باشه ولی یه کم ادب داشته باشه 

اگه به من علاقه داشت که اینقد عذابم نمیداد

من میگم کلا شما روشت اشتباههاصلا تنبیه کار درستی نیست به هر روشی که میخواد باشه مگر در مواقع خاصبه ب ...

واقعا درمونده شدم 

زندگیم زهرم شده 

میخوام صد سال سیاه به من علاقه نداشته باشه ولی یه کم ادب داشته باشه اگه به من علاقه داشت که اینقد عذ ...

کلا بچه ها توی این سن پر انرژی و لجباز میشن پسر منم 11 سالشه خیلی انرژی داره دائم از سر و کول من و داداشش بالا میره توی همین حین با داداشش دعوا میشه و کتک کاری منم جیغ و فریاد 

هر تنبیه دیگه ای میکردم براش عادی بود این سخت ترین تنبیه ممکن بود حتی اگر کمربند مشکی هم بگیره برام ...

اگر شما قبول نمی‌کنید کارتون اشتباه بوده پس چرا این جا مطرحش کردید؟

میتونستید با یه مشاور درارتباط باشید یا ببریدش مشاوره ولی این کارتون هیچوقت از ذهنش پاک نمیشه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!