2777
2789
عنوان

خانما بیاید از کارای سمی که اول ازدواج کردید بگید🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 120 پست
واقعا خداروشکر میکنم که کارای سم نکردم😬🤌🏻

الکی یه. کم فکرکن خب😂

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا پارم نکنیدیادمه وسط رابطه بودیم بعد من نگاه کردم دیدم کنار تخت نارنگیه من برداشتم خوردم یهو همس ...

میگفتی من فانتزی دارم وسط رابطه حتما نارنگی بخورم

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

اگه با دخترهای فامیل حرف میزد ،قهر میکردم 😫🥴🥴

وای مکه میخواستن بخورن همو🤣

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
الکی یه. کم فکرکن خب😂

باور کن نکردم🤣🤣

شاید بعدا سم شم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

قبلا اینو گفته بودم 

رفته بودیم خونه خاله شوهرم شب نشینی همه نشسته بودن سر سفره خاله شوهرم گفت فیلم عقدتون رو بیارید ببینیم رفتم گوشی رو از تو کیف بیارم پام گیر کرد لبه فرش پرت شدم روی شوهرم بنده خدا چایی داغ داغ دستش بود ریخت وسط شلوارش چنان دادی کشید که نگو تو همون وضعیت مامان بزرگ شوهرم سنش بالا بود خدا بیامرز میگفت بچم سوخت شلوارشو بکش پایین ببینم چی شده جلو جمع😐😐🤣🤣 حالا همه مونده بودیم بخندیم یا شوهرمو جمع‌کنیم 

مات و مبهوت توام      ماه تماشایی من  👩🏻‍❤️‍👨🏻💞    

شمال بودیم اصرار میکردم شوهرم بره حموم خودمو راحت کنم که هی گفت چرا اصرار میکنی چرا چرا منم تحملم تم ...

وای عزیزم🤣🤣🤣عیب نداره دیگه روتون تو رو هم باز دشه از این به بعد راحت باش