2777
2789
عنوان

خانمها هیچکه بوده بچه کلاس اولی داشته باشه و بچه مشق ننویسه

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 87 پست
عزیزم من حدود سه سال پیش دقیق یادم نیست اون موقع نگران حرف زدن دخترت بودی مشکل شما رو از کاردرمان پس ...

سلام عزیزم ممنونم از راهنماییت

میبرم عزیزم هم مشاور هم کاردرمانی 

مشکل دختر من اینه که اصلا علاقه نداره 

بخواد یه کاریو بکنه اصلا نقص توجه و تمرکز نداره ولی اگه نحواد هر کارم بکنی فایده نداره

منم دارم بهترین جا میبرم 

با اووناها واقعا همکاری داره من  گفتم همکاری نداره گفت خانم دخترت هیچ مشکلی نداره بهش فشار نیار 

امروز با کلی گریه زاری دو خط از روخونیو گفتم برام بخون واقعا عالی خوند 

ولی خب وقتی تو کلاس دوست نداشته باشه جواب بده چه فایده صفره 

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

سلام عزیزم ممنونم از راهنماییتمیبرم عزیزم هم مشاور هم کاردرمانی مشکل دختر من اینه که اصلا علاقه ندار ...

عزیزم اگر کاردرمان گفته که اونا تخصص دارن ولی همین یادگیری انتخابی هم نشونه ای دی اچ دیه من کلا ذهنم میره سمت ای دی اچدی  

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اگر کاردرمان گفته که اونا تخصص دارن ولی همین یادگیری انتخابی هم نشونه ای دی اچ دیه من کلا ذهنم ...

نه عزیزم نیست 

هم مدیر هم معلم هم مشاور گفتن نیست 

دوست نداره علاقه نداره اصلا به مشق نوشتن تا کتابو و دفتر و میارم شروع میکنه به گریه و جیغ که من نمینویسم دوست ندارم ابرومو برده همه جا

معلمش باراول گفت بچه های بیش فعال اینجورن 

جلسه بعد گفتم شما به دخترم گفتین بیش فعال گفت نه من هیچوقت این حرفو نزدم 

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

نه عزیزم نیست هم مدیر هم معلم هم مشاور گفتن نیست دوست نداره علاقه نداره اصلا به مشق نوشتن تا کتابو و ...

ایشالا میوفته زودتر میوفته رو دور عزیزم  

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
ایشالا میوفته زودتر میوفته رو دور عزیزم

اخه تا اون هفته بازم مینوشت این هفته هر بار کتاب و دفترشو اوردم جیغ زدو گریه کرد 

اخه تا اون هفته بازم مینوشت این هفته هر بار کتاب و دفترشو اوردم جیغ زدو گریه کرد

بنظرم حوصله کن رو دور لجبازی نیوفته مشاوره میبری نگفتن علت جیغ و اذیتاش چیه؟

بنظرم حوصله کن رو دور لجبازی نیوفته مشاوره میبری نگفتن علت جیغ و اذیتاش چیه؟

دو سه روزه این کار را میکنه نمیدونم چرا

دو سه روزه این کار را میکنه نمیدونم چرا

فقط بی توجهی کن بنظرم مشق هم ننوشت ننوشت تا امسال بگذره درمانگر پسر منم میگه اصلا سر درس و مشق درگیر نشین که بچه اگر بیوفته رو لجبازی دیگه درست کردنش کار راحتی نیست

فقط بی توجهی کن بنظرم مشق هم ننوشت ننوشت تا امسال بگذره درمانگر پسر منم میگه اصلا سر درس و مشق درگیر ...

این افتاده من الان یهویی از خواب پریدم بی خوابی گرفتم از فکرو خیال

این افتاده من الان یهویی از خواب پریدم بی خوابی گرفتم از فکرو خیال

عزیزم سعی کن اول خودتو آروم نگه داری دیگه تو بدترین حالت تکرار پایه میشه ولی چی باعث مقاومتش شده باید دلیلشو بفهمیم بعد به معلمش بگید مسئولیت بده بهش و ردیف اول پیش خودش بنشونه ببینه تغییری نمیکنه بچه من پارسال تا یک ماه .نیم اول معلمش شاکی بود بعد یه صندلی تکی گذاشت کنار میز خودش بچه رو نشوند پیش خودش پسرم خیلی عوض شد

عزیزم سعی کن اول خودتو آروم نگه داری دیگه تو بدترین حالت تکرار پایه میشه ولی چی باعث مقاومتش شده بای ...

همه میگن تکرار پایه بشه مهم نیست ولی فکر کن اینهمه هزینه کلاس داری میدی کلی وقتت داره هدر میره کلی سختی بکشی تکرار پایه بشه واقعا سخته که از دختر من با این کاراییکه میکنه بعید نیست

همه میگن تکرار پایه بشه مهم نیست ولی فکر کن اینهمه هزینه کلاس داری میدی کلی وقتت داره هدر میره کلی س ...

آره واقعا تکرار پایه به گفتن سادست خصوصا اون قسمت که باید دهن فضولا رو ببندی ولی دیگه یه جایی باید بی خیال شد ولی بنظرم امسال و سخت نگیر تمرکزتو بزار روی کاردرمانی مشکلو ریشه یابی کن و ریشه ای حلش کن که خودش برای سال آینده راه بیوفته من یه جا میبردم اول بچه رو توی چهار آیتم وکسلر ارزیابی میکرد بعد نقاط ضعفشو پیدا میکرد روی همونا تمرکز میکرد مثلا بچه من حافظش سه ظرفیتی بود که برای سنش کم بود اینقدر روش کار کرد که به پنج ظرفیت رسید اگر درست نمیشد بچه تو املا عقب میموند و مدام جا مینداخت هوش فضایی بچه اگر ضعیف باشه توی بعضی مباحث ریاضی به مشکل برمیخوره که مال بچه من با این که خیلی باهاش کار کردیم به سطح ایده آل نرسید ولی خیلی هم بد نیست شما هم اگر تست وکسلر نبردی ببر ببین ضعفش تو چه آیتماییه روی همون کار کنی اگر ضعف داشته باشه البته  بچه اگر توی چهار آیتم یادگیری قوی بشه توی مدرسه نیازی به آموزش اضافه پیدا نمیکنه برای اذیتاشم اذیتاشم شما کاردرمانی میبری قاعدتا باید بفهمن دلیل لجبازی و جیغ و اذیتا چیه اگر صرفا رفتاری باشه باید با تکنیکای تغییر رفتار درست بشه بچه من هم اذیت و نق نق و بهانه گیری ولجبازی  خیلی زیاد داره ولی میدونم دلیلش ای دی اچ دیه بعد هم اگر این اواخر اذیتاش زیاد شده یه آزمایش خون ببر کم خونی کمبود ویتامین دی و ویتامینهای گروه بی باعث مشکلات رفتاری میشه این که میگمو خودم درباره پسرم تجربه کردم دیدم چطور کمبود ویتامین دی بچه رو به هم میریزه 

دیگه اینا هم بخش دیگه ای از تجربیات من بود امیدوارم به دردت بخوره