2777
2789
عنوان

خانمها هیچکه بوده بچه کلاس اولی داشته باشه و بچه مشق ننویسه

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 80 پست
همین امسالم خیلی دیر نشده برو تحقیق کنم ترم دوم ببرش از این مدرسه مطمئنی معلم رفتار خوبی با بچه ها د ...

پیش دبستانی رفت پیزی یادشون ندادن فقط باریو مسخره بازی همین خوب بود 

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

دختر من اصلا به این چیزا اهمیت نمیده ساعتها شده بره تو اتاقش بشینه به یه نقطه نگاه کنه بیرون نیاد سی ...

عزیز دلم😅کوچولوی بد قلق😘

نه حتما یه راهی داره فقط ما سعی می‌کنیم راهکارهایی که واسه خودمون جواب داده رو پیش پای شما بذاریم.وقتی مشاور میگه مشکلی نیست پس همون حدس خودتون درسته

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پیش دبستانی رفت پیزی یادشون ندادن فقط باریو مسخره بازی همین خوب بود

عزیزم همین کار که بهت گفتم و بکن مطمئن باش نتیجه می گیریم حالا تا دی ماه و امتحانا صبر کن بعدش بهش بگو بیا با هم بریم مدرسه انتخاب کنیم با انتخاب خودش برید مدارس مختلف را سر بزنید و هر کدوم ظرفیت داشت و دخترت دوستش داشت و شرایطتون باهاش سازگار بود ثبت نامش کن هیچ مشکلی هم نداره.

عزیز دلم😅کوچولوی بد قلق😘نه حتما یه راهی داره فقط ما سعی می‌کنیم راهکارهایی که واسه خودمون جواب داد ...

دختر من چون دو سالگی تصادف کرد و بچم  دور از جون همگی از کما برگشت دکترا ازش قطع امید کرده بودن و معجزه شد 

خیلی تا الان هم خودش هم ما سختی گشیدیم و کودکی خوبی نداشت همش تو مطبای دکترو بیمارستانها کاردرمانیا بود 

یه خورده لوس شده

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

اخه این مشاور بردم دوتام بردم میگن اصلا عدم تمرکز نداره فقط مشکل اختلال یادگیری کم داره که اونم دا ...

ی کارتون یا داستان بزار تو گوشی یا تلویزیون بعد تموم شدنش بشینید درباره ی داستانش حرف بزنید البته از داستانهای ساده شروع کن بگو خب بنظرت بره ناقلا این کارو میکرد بهتر نبود هی به چالش بکشش با بازی یا کارای ک دوست داره ببین بهتر میشه

اخه این مشاور بردم دوتام بردم میگن اصلا عدم تمرکز نداره فقط مشکل اختلال یادگیری کم داره که اونم دا ...

الان ۵شنبه و جمعه س بهش کاری نداشته باش نگو تکالیفتو انجام بده ببین واکنشش چیه 

سعی کن سرش داد نزنی ممکنه فکر کنه دارید باهاش لج میکنید برای همین اونم لج میکنه 

تو این سن نصیحت نمی‌فهمه که حرف گنده براش بزنی 

اینقد همه چیز مهیا کردید براش اینجوری شده چند روز اسباب بازی و این چیزا براش نخرید بذارید بدونه همیشه همه چیز در دسترس نیست 

همین دانش آموز من مامانش میگفت از وقتی ۲و۳سالش بوده هی به قولش کردیم هرچی خواسته خریدیم هر جایی دلش نبوده نرفتیم ... آخر این محبت های بیش از حد میشه اینجوری 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمکم کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
الان ۵شنبه و جمعه س بهش کاری نداشته باش نگو تکالیفتو انجام بده ببین واکنشش چیه سعی کن سرش داد نزنی م ...

والله اگه کل سالم کارش نداشته باشم به هیچیش نیست

اصلا تو عمرم هنچین بچه ای ندیدم تنش سالم باشه ولی واقعا ادم از بچه دوم سیر میشه

والله اینقدر خسته شدم از دستش مادرای دیگه اینقدر دغدغه منو ندارن معلم تا منو میبینه میگه خسته شدم از ...

میدونم کاملا میفهمم عزیزم

و بهت حق میدم

ولی راه حلش همینه 

مشاورش درست نیست که پول میگیره وهیچ کاری نمیکنه باید همین راه حل هارو بده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
میدونم کاملا میفهمم عزیزمو بهت حق میدمولی راه حلش همینه مشاورش درست نیست که پول میگیره وهیچ کاری نمی ...

اخه مشاوره میگه مشکلی نداره

اخه مشاوره میگه مشکلی نداره

نه نمیگم مشکل داره

همینکه همکاری نمیکنه خب یه مشکله دیگه

باید به شما راه حل بده 

اگر مشکل نیست پس چرا میگه بیاید هفته ای یکبار یه تومن به من بدید برید

همکار من کودکش مشکل گفتار داره از وقتی اونو دیدم فهمیدم اکثر کاردرمانی ها ومشاورها خیلی نامردن فقط به فکر پولن 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
میدونم کاملا میفهمم عزیزمو بهت حق میدمولی راه حلش همینه مشاورش درست نیست که پول میگیره وهیچ کاری نمی ...

کلا چون بچه ضربه دیده ای بوده و خستی زیاد کشیده میگن لوس شده

کلا چون بچه ضربه دیده ای بوده و خستی زیاد کشیده میگن لوس شده

خب راه حل چیه

لوس شده که مادربزرگاهم بلدن میگن 

خب راه حل چیهلوس شده که مادربزرگاهم بلدن میگن

چه میدونم منم موندم واقعا ادم دلشم نمیاد چیزی بهش بگه هنوز یکم حرکتیم مشگل داره😔

روخوانی انجام میده؟یا از اینم خوشش نمیاد

از هیچی یک خط خوند خط دوم خسته میشه