2777
2789
عنوان

خدایا بین مامانم و شوهرم موندم😭چیکار کنم اخهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 31 پست
شوهرم امشب بهم گفت تو داری مثل دختر عموم خودتو فدای خانواده میکنی😭از طرفی واقعا وام خودمه ربطی ندار ...

منم واممو گرفتم الانم بابام قسطاشو میده دو برابرم بود تازه منم جهازم آماده بود حالا یچیزایی کم بود ولی مبلغ وام برا جهیزیم صرف نشد ولی خدایی شوهرم اصلا دخالت نکرد ولی توقع داشت بهش بدیم بعد تا ی سال مادرشوهرم هر جا بحث میشد میگفت وام ازدواج ندادن به پسرم خودشون برداشتن انگار اون بیشتر بهش برخورده بود منم حالم بهم میخورد یه بار بهش گفتم وام ازدواج دخترات رو برنداشتی چون نمیتونستی قسطاشو بدی برام من کلاس نزار وام دخترامو دادم ب دومادام الان پسرم کسی بهش نداده بعدم دخترات رفتن سرکار جهیزیه شونو خودشون کامل کردن از منم بابام داده خیلی فرق داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.