2777
2789
عنوان

یه پسر چرا باید اینو از خواهرم بخواد انقد رک و بی حیاگونه

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 38 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه پسری که انقدر حرف از رابطه میزنه هدفی جز اون نداره،این چند باری هم که برگشت دوباره پیش خواهرت به خاطر خوشگلی آبجیته و دلش نمیخواست همچین موردیو از دست بده و انقدر رو آبجیت کار میکنه تا به چیزی که میخواد برسه

خواهرت باید یکم خودشو جمع کنه از اون طرف پسره زبون بازه باید باهاش راه بیاد از طرفی هم پسره بعداً حی ...

😂😂😂پسر پولدار بشه میره با یه دهتر مجرد ازدواج میکنه نه این الان چون پول نداره اینم طلاق گرفته اس باهاشه

😂😂😂پسر پولدار بشه میره با یه دهتر مجرد ازدواج میکنه نه این الان چون پول نداره اینم طلاق گرفته اس ...

کارو بچسبه 

الان دنیا دنیای دل نیست حقیقتا دنیای پوله باید باهاش حرف بزنه ببینه بهم میخورن یانه دیگه بچه بازی در میاره توهم هواشو داشته باش 

از دید شما صرفا رابطه باید بعد ازدواج باشه؟

نه عزیز دل دختر باید بشه وسیله رفع شهوت دوست پسرهاش تا شاید یکیشون باهاش ازدواج کنه ....این وسط در راه ارضا گل پسرا شاید چهار تا زگیل و غیره هم بگیره که فدای سر  اون اقایون

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

ببین حالا بهم حمله هم کنید مهم نیست. شغل طرف هم ایجاب میکنه ینطور باشه اخه بهش بگو خواهر من از املاکی چه انتظاری داری اینا عموما دروغ میگن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

از دید شما صرفا رابطه باید بعد ازدواج باشه؟

برای داشتن رابطه باید هر دو طرف راضی باشن،چه قبل چه بعد ازدواج. حالا خواهر ایشون ناراضی ان، پس طرف نباید اصرار کنه و به شرایط ایشون احترام بزارن

امضا نمیکنم

ببین تمام پسرها تاکید میکنم تمام پسرها ذهنشون پیرامون همین مسائل میچرخه اینو من نمیگم روانشناسهای هم جنس خودشون میگن حالا شاید یه درصد از آقایون اینجوری نباشن 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
ببین حالا بهم حمله هم کنید مهم نیست. شغل طرف هم ایجاب میکنه ینطور باشه اخه بهش بگو خواهر من از املاک ...

بنگاهی چی 😂😂

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
😂😂😂پسر پولدار بشه میره با یه دهتر مجرد ازدواج میکنه نه این الان چون پول نداره اینم طلاق گرفته اس ...

مگه چون طلاق گرفتم دیگه آدم نیستم؟

بترس از روزی ک سر خودت و خانوادت بیاد