تقریبا چند ماه پیش احساس کردم که اخلاقش عوض شده و خیلی مهربون شده😑😂دیروز صب داشتم میرفتم مدرسه از کنارم رد شد زل زد بهم با یه نگاه مظلومانه🥹🤣اما دیشب که رفتم همون فروشگاه بعد گفت جآنم چیمیخواین؟بعد گفتم فلان چیز..گفت برم ببینم باید تو انبار باشه بعد اومدم کارت بکشم چند بار گفت قابل نداره..حتی وسایل رو گذاشت تو پلاستیک داد به دستم و موقع رفتنم گف خوش اومدین🫠😂
نمیدونم واقن😑🦦
ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
فروشنده های سر کوچه ما وقتی کارت رو میدی بهشون مثل بز از جا در رفته کارت رو میگیره و میگه ۱۰۰ تومن بیشتر میکشم صدات در بیاد همینجا میزنم دندونات بریزه توی دهنت و در نهایت وسایل رو داخل پلاستیک نمیریزه بلکه گرو میگیره تا بهش باج ندی بهت نمیده واگه موفق بشی ازش بگیریشون میریزه توی فرغون میده دستت