2777
2789

ما الان ۹ ماهه عروسی گرفتیم و تو این ۹ ماه فقط ۲ ماه تو خونه خودمون بودیم و ۷ ماهه که با مادرشوهر زندگی میکنیم . چند روز دیگه مدت رهن تموم میشه و پدرشوهرم به شوهرم گفت بیا با هم خونه بگیریم یه اتاقش برای شما ... 

شوهرم از من نظر خواست منم مخالفت کردم اونم در اومد گفت خودت برو تو دیوار بگرد خونه پیدا کن ... 

چون تو این ۷ ماه مادرش خیلی اعصابم خورد کرد و اشکم در اورد...

اما شوهرم خیلی وابسته خانوادشه و از دیشب که مخالفت کردم با من یک کلمه حرف نزده حتی نگاهمم نکرده...

اگه حامله نبودم صد در صد جدا میشدم ...

اما نمیدونم این طفل معصوم چیکار کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگاه نکنه به جهنم فقط توروخدا قبول نکن بازم کنار هم زندگی کنید از رو تجربه میگم که با خانواده شوهر تو یه ساختمونیم داغون شدم داغووون اگه دوست داشتی تاپیک زدم دربارش بخون

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

واقعا سخته با خانواده شوهر زندگی کردن کاش همه مردا بفهمن بلاخره ما هم از خانوادمون جدا شدیم ازدواج کردیم یعنی وابسته تر ما بودن به خانوادشون😕

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امیدوارم زودتر بغل بگیرمت دخترم🐥💕

نگاه نکنه به جهنم فقط توروخدا قبول نکن بازم کنار هم زندگی کنید از رو تجربه میگم که با خانواده شوهر ت ...

البته ادم تا ادم داریما

داداش من ۱۵ ساله ساختمون بالا مامانم زندگی میکنن توی این ۱۵ سال هروقت که داداشم دعوت کرده فقط مامانم رفته بالا.بعد هروقتم عروسمون مریض میشه مامانم کلی غدا درست میکنه زنگ میزنه که بیان ببرن.خیلی هواشون داره..ولی داداشم بچه ننه نیست وابسطه خودشون اومدن خونه ساختن

😡فقط طلاق😡
البته ادم تا ادم داریماداداش من ۱۵ ساله ساختمون بالا مامانم زندگی میکنن توی این ۱۵ سال هروقت که دادا ...

خدا حفظتون کنه کاش اما خواهرشوهر مادرشوهرا مثل شما بودن 

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

مادر شوهر من خیلی خانم خوبیه، جاریم باهاش زندگی میکنه، مادرشوهرم خیلی کمک میکنه بهش،غذا میبره براش، بچشو نگه میداره و.....

ولی با همه اینا من حاضر نیستم باهاشون زندگی کنم. چون مادرشوهر من با این حجم از خوبی گاهی از جاریم گلایه میکنه در حالیکه هیچوقت از اون جاریم پیش من یا پسراش گلایه نمیکرد. یا بهش تیکه میندازه یا بهش میگه چیکار کنه چیکار نکنه، در حالیکه با من این حرفا و رفتارارو نداره. 

میخوام بگم پدرشوهر مادرشوهر فرشته هم که باشن نزدیکی با اونا آسیبهای خودشو داره، دیگه وای به حال اینکه آدمهای اذیت کنی باشن

خدا حفظتون کنه کاش اما خواهرشوهر مادرشوهرا مثل شما بودن

من خیلی باعروسمون خوبم انقد که هرجا میریم میگن انگار دوتا دوستین نه خواهرشوهر عروس.

واینکه عروسمون دوستم بود من واسه داداشم پیشنهاد دادم🤭 گفتم بیا زن داداشم شو تا همیشه باهم باشیم

😡فقط طلاق😡
من خیلی باعروسمون خوبم انقد که هرجا میریم میگن انگار دوتا دوستین نه خواهرشوهر عروس.واینکه عروسمون دو ...

عزیزم😍😍😍خداروشکر ایشالا که همیشه خوش باشین