2777
2789

سلام عزیزان 

من یه مساله ای دارم که کم کم داره روی همه زندگیم اثر میزاره اینقدر درموردش فکر میکنم و بهم میریزم 

نواحی خصوصی بدن من تیره هست متاسفانه،  

با کرم های مخصوص هم چندباری امتحان کردم فایده نداشت 

لیزر دارم میرم اما فقط رویش مو رو کم کرده و تاثیری روی تیرگی کشاله و بیکینی نداشته ، 

۳ جلسه دستگاه سفید کننده رفتم گفتن باید ۵ جلسه بیای . ۲جلسه مونده 

با اینکه هزینه زیادی میدم اما فقط درحد یک دودرجه شاید روشن شده 

درحال حاضر نامزدم و ایشون ازم ناراحته چرا استرس دارم و نمیزارم که باهم صمیمی باشیم نمیدونم باید چکار کنم 

با این‌موضوع،  

یکبار حرف تیرگی و روشنی شد گفتم ربطی نداره خیلی ها بخاطر جنس  پوستی که دارن تیره هست 

گفت برای تو هم تیرس؟ جواب ندادم 

منم مثل شما بودم خیلی حساس بودم رو نواحی تیره بدنم حتی ترس از ازدواج خجالت میکشیدم 

اما یه بار رفتم استخر دیدم همه خانما همین مشکلو دارن فقط من نیستم ! 

هیچ بدنی بی عیب و نقص نیست خودت رو بپذیر و دوست داشته باش 

......🧸🔮✨️
منم مثل شما بودم خیلی حساس بودم رو نواحی تیره بدنم حتی ترس از ازدواج خجالت میکشیدم اما یه بار رفتم ا ...

همسر سابق من فیلم نگاه میکرد اون اواخر چندباری گفت بقیه زنا چقدر روشنن و‌من دلم میشکست اما میترسم ایشونم همینطور باشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسر سابق من فیلم نگاه میکرد اون اواخر چندباری گفت بقیه زنا چقدر روشنن و‌من دلم میشکست اما میترسم ای ...

اول اینکه فیلم با دنیای واقعیت خیلی فرق داره نباید مقایسه بشه 

دوم اینکه بدن ما ایرانیا نواحی تیره و ترک پوستی و موی زائد داره و این طبیعیه نباید خودمون رو با زنای بور کشورای غربی مقایسه کنیم 

چون نشدنیه و فقط و فقط افسردگی میاره همین ! 

......🧸🔮✨️
همسر سابق من فیلم نگاه میکرد اون اواخر چندباری گفت بقیه زنا چقدر روشنن و‌من دلم میشکست اما میترسم ای ...

از بدنت دفاع کن با اعتماد به نفس بهش بگو من خودم رو اینطوری دوست دارم هیچ ادمی کامل نیست که منم بی نقص باشم برات ! 

تا وقتی برای خودت ارزش ثائل باشی مطمئن باش شوهرت هم همینطوری که هستی دوستت داره

......🧸🔮✨️