2777
2789
عنوان

خیلی دلم برای داداشم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدرت حیوون صفت نیست پدرتو به یه زن غریبه نفروش 

اتفاقا عاقله 

فردا پس فردا وقتی زنه دید هیچی از برادرت بهش نمیماسه ول میکنه میره برادرت به خودش میاد

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

پدرت حیوون صفت نیست پدرتو به یه زن غریبه نفروش اتفاقا عاقله فردا پس فردا وقتی زنه دید هیچی از برادرت ...

بابام خودش انگلی بود بچه هاش ول کرد زن گرفت سرپیری رفت عشق حال

اگر حمایتگر برادرم بود برادرم ازدواج بهتری میکرد

فکر کنم ۶سال ۷سال

۳۳ یا ۳۴سالشه پس میتونه از پس خودش بربیاد 

از من میشنوی وابسته اش نکن به کمکات اون خونه روستارو اصلا بهش پیشنهاد نده دوتایی زن و شوهر حتما در توانشان میدیدن ک ازدواج کردن دیگه ... خوب خودشون دنبال خونه باشن اینجوری تا تقی به توقی میخوره میاد سراغ تو برا پول

اگر پدر حیوان صفتم ادم بود از اون همه ثروت کمکی به پسرش میکرد امیدوارم عذاب قبر شدید ببینه که برادرم ...

ببین من سال ۹۴ ۵۶ میلیون پول دادم داداشم خونه خرید مثل تو احساساتی شدم منطق و فراموش کردم البته مادرمم زیر پام نشست خواهش میکنم تو خریت منو نکن در حد توانت کمک من نه بیشتر بعدها میسوزی بخاطر امروزت

اره دوست پسرم دید براش انتقال دادم حس کردم بدش اومده گفت توچکاره شی

میخواست بگی خواهرشم.هم خونشم.تو بودی به خواهرت کمک نمیکردی.؟حیف که نمیخوام بینتون‌جدایی بیفته وگرنه میگفتم‌بهش بگو تو‌چیکارمی فعلا که فوضولی میکنی.بیشتر هم فکر کن به انتخابت.

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.