2777
2789
عنوان

کسی تا حالا گوشت منجمد بریزیلی خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 71 پست
میترسم گوشت الاغ باشه،😂میگه گرفتم برا چرخ

نه بابا خیالت تخت گوشت گاو هست😄

اتفاقا من ی چی بگم خدمت شما.گوشت بریزیلی اطمینان از سلامتش بیشتره چون توسط خارجیا نظارت شده و بدون هیچ مشکلی هست مثل ایران نیست هردمبیل باشه توی ایران توی چرخ کرده پی های کثیف گوشت لاشه مرده و هر اتو اشغالی میریزن پس بریزیلی بگیری چرخ کنی سالم تره.

دلیل اینکه گوشت بریزیلی کمی ارزان تره این نیست که کیفیتش پایینه اتفاقا گوشتش کیفیتش خوبه اما بریزیلی ها نژاد گاو هاشون فرق داره و مزه گوشتشونم برای همین کمی فرق میکنه و چون ما دهنمون عادت کرده به گوشت گاو های اینجا برای همین فکر میکنم بریزیلی کیفیت پایینی داره یا فاسد هس ولی اینطور نیست.

دلیل ارزان تر بودنشم اینه چون این گوشت ها صادراتی هستن با قیمت پایین تری خریداری می شوند و تورم کمتری هم میخورن.

مثلا اینجا طرف دامداری داره این گاو رو توی تورم بزرگ میکنه یونجه ی کیلویی خداتومنی میگیره امپول های دامپزشکی گران واکسن های گرون برای همین مجبوره گوشت گاوش هم گرون بفروشه تا بتونه سود و مخارجشو در بیاره ولی تو خارج که تورمی نیست برای همین گاواشون هم ارزان بزرگ میشن برای همین با قیمت پایینم میفروشن به کشورایی مثل ایران.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونا صف گوشت فروشگاهیه گوشت گرمه نه منجمد

اصلا متوجه منظورم شدی ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اصلا متوجه منظورم شدی ؟

چی باعث شده که فکر کنی متوجه نشدم؟

میگم اون صفی که مردم وایمیستن صف گوشت خوبه نه منجمد برزیلی بنابراین فکر نکن مردم میان اینجا خم می نالن از بی پولی هم همه مواد غذایی درجه یک می خرن

اون گوشت فروشگاهی با اینکه قیمتش مناسبه اما گوشت بدی نیست

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
چی باعث شده که فکر کنی متوجه نشدم؟میگم اون صفی که مردم وایمیستن صف گوشت خوبه نه منجمد برزیلی بنابرای ...

از کل حرف من ، فقط صف گوشت رو خوندی 🙄

همینم خوبه 😁

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
از کل حرف من ، فقط صف گوشت رو خوندی 🙄همینم خوبه 😁

چرا دارم با ادم بی ادب حرف می زنم

حواسم نبود اینجا نی نی سایته 

چرا دارم با ادم بی ادب حرف می زنمحواسم نبود اینجا نی نی سایته

دقیقا باهات موافقم 🤝🏻

از اون دسته آدم هایی هستی که فکر میکنی فقط خودت میفهمی ، و وقتی قانع نمیشی خودت رو با ادب جلوه میدی و به دیگران توهین میکنی

دو صد گفته ، چون نیم کردار نیست

ممنون که یادآوری کردی دیگه باهات هم کلام نشم 🫂 از پاسخگوییت مشخصه نباید بخاطر هم کلام شدن باهات ، سطح خودمو پایین بیارم

ریپلای زدی جوابت رو ندادم ، تو بذار به حساب این که من کم آوردم 😉

ولی من نمی خوام وقت با ارزش مو تلف کنم

بوس بهت 😘

آدمای اینجا چقدر عجیبنهر ماه تایم یارانه که میشه ، از هر ۱۰۰ تا تاپیک ، ۱۰۱ تاپیک در مورد یارانه ست ...

والا من سه تا بچه دارم ب شدت پر خرج مسئولم در قبال ادمایی که خودم ب این دنیا اوردم برا همین بهترینارو براشون فراهم میکنم بخدا حقوقمون کارمندیه شغل ازاد هم شوهرم داره باز کم میاره مقداری گوشت گوسفندی برا بچه ها خریده بودیم اینو خرید گفت برا چرخ کرده استفاده کن چون گوشت گوسفندی چرخ میکنی انگار میپزه نصف میشه من خورد کردم دادم به سه تا خانواده من ی مدته بد دل شدم وگرنه به هزار تا تک تومنی محتاج میشم گاهی بد دل شدم و ب شدت وسواسی دست خودم نیست بخدا

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دقیقا باهات موافقم 🤝🏻از اون دسته آدم هایی هستی که فکر میکنی فقط خودت میفهمی ، و وقتی قانع نمیشی خو ...

یه دور برگرد گفتگوی دوتامون رو بخون و ببین کی بی ادبی کرده تو حرفاش 

من یا تو؟

جواب هم بدی یا ندی برای من اهمیتی نداره همین که توی دلت متوجه بشی کافیه

عزیزم گوشت گوساله و گاو هست. با اطمینان صد در صد میگم برزیل به سفارش ایران آماده می‌کنه ذبح هم اسلا ...

بخشیدم رفت دست و دلم نمیره بخدا

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ممنون از همه عزیزان ک شرکت کردن تو تاپیک❤️جسارتا مجبورم تاپیک رو ببندم با تشکر از همه❤️