2777
2789
عنوان

کسی تا حالا گوشت منجمد بریزیلی خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 71 پست
والا نه با سه تا بچه مگه میشه پول ار بود😂سر ی تومن دوتومن تو‌خونمون قتل هم میشه ولی نمیتونم بهش دست ...

پس نوش جان کن و لذتشو ببر حالا ک خریدی چرخ کن کباب کن وقت خوردن کباب اصلا یادت نمیاد گوش چی بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا به اون دقت نکردم همسرم میخرهاالبته من همسرم قصابه فقط واسه مهمونیهای زیاد بالای۶۰ نفر من میگم گ ...

بیچاره مهمونا

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
پس نوش جان کن و لذتشو ببر حالا ک خریدی چرخ کن کباب کن وقت خوردن کباب اصلا یادت نمیاد گوش چی بود

اتفاقا خیلی بد دل شدم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

چطور کسی که به شکل علنی از حرام‌خواری و غش در معامله پایمال کردن حق مردم می‌گیره رو دوست خود می‌دون ...

دوستم خودشم گرفتاراین مرد شده دلم واسش میسوزه خیلی

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
مگه گوشت سگه🤣ای خدا خودم خوردم

نه اما ادم یا مهمون دعوت نمی کنه یا هر چی برای خودش می پسنده برای اونا هم می پسنده نه اینکه برای خودش گوشت تازه استفاده کنه برای مهمون اونا رو‌ بده کباب بپزن 

نمیگم گوشت بدی هست اما اگه خودمون رغبت نمی کنیم بخوریم مهمون هم همین طور

آدمای اینجا چقدر عجیبن

هر ماه تایم یارانه که میشه ، از هر ۱۰۰ تا تاپیک ، ۱۰۱ تاپیک در مورد یارانه ست که بگیرن و باهاش مایحتاج تهیه کنن

هفته ای ۳ _ ۴ تا تاپیک در مورد خالی بودن جیب و یخچال میزنن

همه از گرونی گوشت مینالن

اون وقت تا یکی اسم گوشت منجمد میارن ، همه میشن آقازاده و گوشت بوقلمون خور

تاپیکارو باور کنیم یا کامنتای اینجارو ؟

پس اون همه آدم تو صف خرید کیا هستن ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
آدمای اینجا چقدر عجیبنهر ماه تایم یارانه که میشه ، از هر ۱۰۰ تا تاپیک ، ۱۰۱ تاپیک در مورد یارانه ست ...

اونا صف گوشت فروشگاهیه گوشت گرمه نه منجمد

میترسم گوشت الاغ باشه،😂میگه گرفتم برا چرخ

عزیزم گوشت گوساله و گاو هست. با اطمینان صد در صد میگم برزیل به سفارش ایران آماده می‌کنه ذبح  هم اسلامی هست  و از ایران ناظر دارن  من همیشه برای چرخی این گوشت رو میگیرم 

خواهر زاده بنده که روحانی هستند  بعنوان ناظر بر کشتار  سه ماه برزیل بودند بنده با خیال راحت مصرف میکنم البته فقط برای چرخی

نه اما ادم یا مهمون دعوت نمی کنه یا هر چی برای خودش می پسنده برای اونا هم می پسنده نه اینکه برای خود ...

والا هم من هم بچه هام و خانوادم خوردن .از بیرون کباب نمیخرم براشون چون شوهرم قصابه و میدونه چی داخلشون میزنن

برا همین از این گوشتها میخریم با دنبه گوشت گاو تازه مخلوط میکنه چرخ و بعد میده براش کباب میپیچن...وقتی میگم مهمون منطورم خانواده من همسرم هستن دوستامون که بالای۶۰ نفرمیرسن

😡فقط طلاق😡

من چندسال قبل میگرفتم فقط و فقط واسه چرخ کردنی استفاده میکردم

مشکلی نبود

ولی خواهرم گرفت و استفاده کرد 

بچش کهیر میزد بعد خوردنش

من باورم نشد

اومدن خونمون

من غذا درست کردم و دیدم باز دوباره کهیر زد

مطمئن شدم دلیلش همین گوشت یخی بوده

دیگه نخریدم 

الانم از اینا که گوشت گرم تنظیم بازار میارن میگیریم

مشکلی نداره