2777
2789
عنوان

جنوبیا یا هر کس دیگه ای خوشمزه ترین ماهی معرفی کنین سفارش بدممو

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 63 پست
چجوری میپزنش؟ سرخش کنم یا کبابی؟ با چه ادویه ای؟حلوا آخه سفید و سیاه داره ، سیاهش نصف قیمت سفیدهامور ...

نه حلوا سفید

هامورم خوشمزست برا قلیه اینا خوبه،غلایه هم خوشمزست ،دو نوع داره اما از اینا پایین تره،از کجا میخوای سفارش بدی؟

بهترین ماهی جنوب شیره،ولی 1700 خیلی گرون گفتن بهت برا حلوا

خواستی درست کنی بهت میگم طرز تهیشو

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه حلوا سفیدهامورم خوشمزست برا قلیه اینا خوبه،غلایه هم خوشمزست ،دو نوع داره اما از اینا پایین تره،از ...

از یه کانال تو یوتیوب و اینستا خود آقاهه بوشهریه☹️ اره میدونم سو استفاده میکنن چون ما شهرای دیگه هستیم ولی خودم نمیتونم برم جنوب☹️ اگه کسی بود به اون میگفتم برای بخره میشه بپرسم کیلویی چنده حلوا سفید؟

از یه کانال تو یوتیوب و اینستا خود آقاهه بوشهریه☹️ اره میدونم سو استفاده میکنن چون ما شهرای دیگه هست ...

والا من در جریانش نیستم،ی مدته از بندر برگشتیم شیراز،بابام دوستاش براش میفرستن

ولی 1700خیییلیی گرونه

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
من همیشه سرخ میکنم تو ماهیتابه رژیمی در آخر هم آبلیمو میزنم با سبزی پلو دارچینی و زعفرانی

خیلی ممنون ، یه سوال دیگم دارم بهترین ماهی برای کباب کردن روی ذغال چیه؟ عاشق ماهی کبابیم قزل که خوبه کبابیش ولی سرخ شدش افتضاحه

همون قزل‌آلا عالیهسالمون که محشره

متاسفانه تو ایران سالمون نیست ، اونی که به اسم سالمون تو فروشگاه ها میفروشن همون قزل آلاست که بهش یه نوع غذا میدن رنگ گوشت رو اونطور میکنه و من تا حالا سالمون ندیدم خواستی تو نت ببین

و الان برام عجیب یعنی همون قزل که گوشتش نارنجیه از قزل عادی خوشمزه تره!؟