2777
2789
عنوان

میشه با این مرد زندگی کرد

29 بازدید | 6 پست

چند وقت پیش یه آیدی  یه خانم تو وسایل هاش دیدم 

بعد بهم توضیح داد که چندماه پیش یادته رابطمون داغون و سرد بود هی میگفتی از پس زندگی کردن بر نمیای و عرضه نداری و این چیزا ؟ منم دیدم هرکاری میکنم درست نمیشه از نظرت خوب نیست گفتم از یه خانم سوال کنم ( این خانم رو تو یه بازی آنلاین پیدا کرده و در حد چندتا سوال ازش پرسیده  مثلا خانما چطوری حس خوشبختی میکنن و این چیزا و بعد هم آیدی رو یادداشت کرده که بعدا ازش سوال کنه ولی میگه بعدش دیگه پشیمون شدم که چرا باید برای درست کردن زندگیم یه زن بیاد بگه چیکار کنم یه جورایی عذاب وجدان گرفته و دیگه بعدا از آیدی استفاده نکرده 

تو این دوسالی  و نیمی که عقد بودم خطایی و یا خیانتی ازش ندیدم ؛ بنظرتون این آدم ممکنه خیانت بکنه ببعدا؟؟؟؟؟  ممکنه. کاری بکنه؟

تا وقتی خودم آیدی رو ندیده بودم چیزی بهم نگفته بود درحالی که مضوووع برای شش ماه پیش بوده 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هنوز ذهنت درگیرشه چندماه قبل این تاپیکو دیدم

تازه خانمه رو پیدا کردم بهش پیام دادم چیزایی گفت که همسرم گفته بود 

ولی نه همسرم یادش میاد چی به اون خانم گفته 

نه اون خانم یادشه

تازه خانمه رو پیدا کردم بهش پیام دادم چیزایی گفت که همسرم گفته بود ولی نه همسرم یادش میاد چی به اون ...

بسه اینطور پیش بری داغون میشی یاجدا شو یا درونا ببخش

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

بسه اینطور پیش بری داغون میشی یاجدا شو یا درونا ببخش

من کینه ندارم ازش که ببخشم فقط نگران آینده هستم میگم نکنه بعدا بکنه