2777
2789
عنوان

تولدم مبارک😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 3184 بازدید | 318 پست
فدای محبتت بشم ممنونم توکل بخدا🥰🥰😍😍 بازهم مرسی برای پیام و دعای قشنگ الهی ک سلامت باشی🥰🥰

قربونت برم عزیزم خیلی دوستت دارم سوالی چیزی اگه داشتی من خودم کنارتم عزیزم نگران نباشی وبدون استرس باشی،امیدوارم بارداری راحتی داشته باشی عزیزم،من دختربزرگم هفت سالشه،دختردومی یکسالو۹ماه،اینم که یهویی اومدنمدونم چیه

قربونت برم عزیزم خیلی دوستت دارم سوالی چیزی اگه داشتی من خودم کنارتم عزیزم نگران نباشی وبدون استرس ب ...

قربون محبتت عزیز دلم، مرسی که اینقدر مهربونی و حواست به همه هست. ❤️ خدا دخترا و این کوچولوی تو راه رو برات حفظ کنه.🌸💕

حتما‌ً مزاحمت میشم، فعلاً همش در حال سرچ‌ کردنم، خودم و همسر‌ت و استرس کامل ب سر‌ میبریم😁 تعطیلات تموم بشه باید دکتر پیدا کنم و ببینم‌ چی‌ به چیه، بازهم‌ ممنون🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ترنج جان خوبی عزیزم😍😍😍

من همین الان تاپیکت و دیدم خوشگلم تولدت مبارک دختر دوست داشتنی🎉🎉🎈🎈برات بهترینا رو آرزو میکنم مهربونم🥰💞💞

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

سلام ترنج جان خوبی عزیزم😍😍😍من همین الان تاپیکت و دیدم خوشگلم تولدت مبارک دختر دوست داشتنی🎉🎉🎈🎈 ...

سلام ب روی ماهت مهربون😍🥺🥹 ممنونم مرسی از محبتت عزیزم😘😘 فداتشم یک دنیا ممنون🌺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام ب روی ماهت مهربون😍🥺🥹 ممنونم مرسی از محبتت عزیزم😘😘 فداتشم یک دنیا ممنون🌺

قربونت برم الهی عزیز دلممممم😘😘😘خیلی عزیزی برام ترنج جانم

جات اینجاست 👈🏻❤️

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

قربونت برم الهی عزیز دلممممم😘😘😘خیلی عزیزی برام ترنج جانمجات اینجاست 👈🏻❤️

مرسی فداتشم 😍🥰 الهی که همیشه سلامت و شاد باشی🥰🥰🥰

مرسی فداتشم 😍🥰 الهی که همیشه سلامت و شاد باشی🥰🥰🥰

دورت بگردم عزیزم همچنین 😘😘🫂🫂

دورت بگردم عزیزم همچنین 😘😘🫂🫂

عزیزی🥰🥰🥰🥰

عزیزی🥰🥰🥰🥰

💞💞😘😘😘😘😘😘😘😘

زنده باشیدمیخاستم درباره مهاجرت بپرسم به روش غیر تحصیلی آیا اطلاعی دارید؟

🌺🌺

نه متاسفانه، خودمم تحصیلی مهاجرت کردم عزیزم

تشکر انشاالله موفق باشید

ممنونم شما هم موفق باشی عزیزم😍😍