2777
2789
عنوان

تولدم مبارک😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 250 پست
سلام عزیزم چون تو تاپیک تولدت تگم کردی بازم میگم مبارک باشه 🥳🥳🎊🎉 خوبم ترنج بانو دارم کم کم بهتر ...

سلام ب روی ماهت خوبی

فداتشم مرسی عزیزم😍🥰😍🥰 داشتیم اینجا حرف میزدیم گفتم همینجا تگ کنم احوالت و بپرسم

خدارو هزاران بار شکر که داری بهتر میشی عزیزم🥰🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام ب روی ماهت خوبیفداتشم مرسی عزیزم😍🥰😍🥰 داشتیم اینجا حرف میزدیم گفتم همینجا تگ کنم احوالت و بپ ...

آره خدا دوسم داره باز عشقمو بهم داد که منم خوب بشم 

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥂🥂🥂🥂خداروشکر😍😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چرچیل تا شب تعلیق گفت بهتون بگم

اااا عزیزم 🥺🥺🥹🥹 باشه فداتشم‌😍

عه عاشق شدی😂

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

لنتی😂

تو هم اعتراف کن 😂چی به چیه 

عشق کیه کشک چیه 

کیس تون کیه😁

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

تولدت مبارک عزیزم انشالله همیشه سلامت و دلخوش باشی

ممنونم‌ مرسی‌ مهربون😍😍🙏

تولدت مبارک عزیزم به مناسبت تولدت عکس خودتو نامزدتوبذار😂

ممنونم مرسی😍🥰 بیخیال نامزد؟! ما دیگه ب پای هم پیرمرد پیرزن شدیم قربونت، نامزد کجا بود😁😂🤣میدونی چند سال ازدواج کردم؟😁

ممنونم مرسی😍🥰 بیخیال نامزد؟! ما دیگه ب پای هم پیرمرد پیرزن شدیم قربونت، نامزد کجا بود😁😂🤣میدونی ...

من همش این حسو دارم نهایت ۲۷سالت باشه 

باکسایی که بدون تحقیق،سندومدرک هرچیزی روقبول میکنن ولی باسندومدرک نمیشه چیزی روبهشون ثابت کردبحث نکن فقط وقت خودتوهدرمیدی خلاصه که نرودمیخ آهنین درسنگ واین داستانا😉راستی ناناز گوگل و پیج های اینستاگرام هیچکدوم منبع معتبری نیستن میتونن از یه شخصیت خیالی یا معمولی قهرمان بسازن با کلی اغراق ...مثلا بگن آیا میدانستید فلان شخصیت فلان حرف ها رو زده یا فلان رفتاراروداشته یه عده هم چشماشون قلبی شه افتخارکنن درحالی که از خود اون شخصیت اطلاعات زیادی در دست نباشه و حتی اسمش تو هیچ کتابی نیومده باشه !! مطالعه کنید تحت تاثیر فضای مجازی نباشید 

من همش این حسو دارم نهایت ۲۷سالت باشه

وااای چه‌ خوب💃💃💃💃نه بابا ۳۵ سالمه ولی کودک درونم بیداره

کیسمون کلوچه 😂

برووو برووو😁اعتراف کن