2777
2789
چقدر بد . البته میگن برای ازدواج استخاره نگیرید بهتره .برای انتخاب همسر به چه چیز هایی توجه کنم؟

به دلش ببین دلش روشن هست یانه .به رفتارش به خانواده.بیرون میری ببین نگاهش به خانمای دیگه چطور هست.به اخلاقش.به ادبش.به اموالی که دوران مجردی جمع کرده اینا همه نشونست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به دلش ببین دلش روشن هست یانه .به رفتارش به خانواده.بیرون میری ببین نگاهش به خانمای دیگه چطور هست.به ...

متشکرم 🌱 

شما قبل ازدواج استرس نداشتی ؟ فکر میکردی این ادم همونیه که میخوای ؟ 

من نمیدونم با خودم چند چندم 

متشکرم 🌱 شما قبل ازدواج استرس نداشتی ؟ فکر میکردی این ادم همونیه که میخوای ؟ من نمیدونم با خودم چند ...

من اونموقع درسم تازه تموم شده بود علاقه ای به ازدواج نداشتم اما چون پدر نداشتم و برادرم خرجمون رو میداد مامانم گفت ازدواج کن که بعدها اگه برادرت ازدواج کرد زنداداشت بهت سرکوفت نزنه. و آخر هم عاقبتم طلاق با ی بچه شد

من اونموقع درسم تازه تموم شده بود علاقه ای به ازدواج نداشتم اما چون پدر نداشتم و برادرم خرجمون رو می ...

ان شاءالله که خدا بهترینها رو بخواد برای شما .

امیدوارم با یه مرد خیلی خوب آشنا بشی