2777
2789

اقا من ی دوس پسر دارم ک دیشب داشتیم تو پیامک باهاش حرف میزدمک یهو دیدم نیست فهمیدم ک خواب رفته یکم بهم برخوردو خوابیدم صب دیدم قک کنم ساعت نزدیکای12بود دیدم تو ای ن س تا ی ریلز فرستاد همون لحظم تو پیامک گفت سلام صب بخیر گلم منم گفتم بهتره بزی اینستا گردیتو کنی بعدشم گفت ک من بمیرم... من حواب ندادم بعد گفت اها من بمیرم واست مهم نیست من گفتم ک وقتی بیدار میشی اول میری اینستا بعد صب بخیر میگی باید همین رفتارو باهات کرد بعد گفت حالم خوب نیست میرم خونه خالم.. بعدش دوباره پ داد گفت ر ی د م تو غرورت

اقا من سوالم اینه ک این همه تایم نمیتونست زنگ بزنه بهم؟ 

یا پیام بدع از دلم در بیاره؟؟؟ 

ی زنگ فقط ی زنگگگ مگه چقد سخته؟؟؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینکه رفته اینستا ریلز دیده به نظر من اصلاً موضوع مهمی نیستولی اینکه گفته ریدم تو غرورت واقعاً خیلی ...

خب راست میگه دیگه ، اسی خیلی غرور داره و هر دو بچگونه رفتار میکنن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

به طرز عجیبی تو این سن25 حوصله این چیزا ندارم دیگ🐇کیک چاییمو بده برم

از اونجایی که بیشتر نظراتم حقه اگه با نظرم مخالفی ،ریپ نزن، نظرتو بزار در کوزه آبشو بخور 🤷🏻‍♀️🎀

من کیک پرتقالی پختم اتفاقا

باح باح 

میشه بفرمایید دستور پختو

از اونجایی که بیشتر نظراتم حقه اگه با نظرم مخالفی ،ریپ نزن، نظرتو بزار در کوزه آبشو بخور 🤷🏻‍♀️🎀