2777
2789
عنوان

همسرم سرچ کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رمز داشت مریض شد داشت میمرد اون موقع رمزش رو به من دادچقدر رسیدگی کردم تا خوب بشه الان پشیمونم

بهتون گفتم ک برای ارامش خودت دیگه نرو سمت گوشیش من همسرم توی ذهنم خیلی بولد کرده بودم بعد بخاطر چک کردن متوجه شدم اصلا چیزی ک فکر میکنم نیست وروانموبه هم ریخته بود پذیرفتم که نباید گوشیشو چک بکنم 

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

خدا لعنتشون کنه 😭 از همینجا شروع میشه دیگه

همشون همینن سرچ نکنه تو خیابون صدتا بیزنسی با تیپ های وحشتناک وایستادن اونوموقع که شما نیستی چشماشم نمیتونی ببندی حرص نزن واسه خودت زندگی کن من دوسال هر شب روزم گریه بود اینقدری که دست چپم کلا بی‌حس شد الان فهمیدم هیچی مهم تر از سلامتی آرامش خودم نیست

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعضی اپلیکیشن ها مخصوصا همین تیک تاک یه پیج هایی هست من خودم که جوونم و مجردم دیدم پاهام چسبید کف زم ...

چقد طرز فکر مسخره ای داری. تو همه جا چیز خوب هس بدم هس همسر منم تیک تاک سر میزنه یعنی چی چرا بره؟مگه اسیر گرفتیم 

خواهر سرچ کرده عین مردای دیگه زن صیغه نداره شوهر من با زن هایی خیابونی بهم خیانت میکنه جای من باشی د ...

وای بارداری خدایی نکرده مریضی نگیری

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
اره چرا ندارن؟مگه وقتی متاهل شدی حق نداری یه چیز چی سرچ‌کنی؟حریم شخصی همه جا هس ...هر وقت رف با کسی ...

از همین جاها شروع میشه دیگه 

چت و قرار و دیدار و رابطه

اول چت می‌کنند 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
چقد طرز فکر مسخره ای داری. تو همه جا چیز خوب هس بدم هس همسر منم تیک تاک سر میزنه یعنی چی چرا بره؟مگه ...

مگه من گفتم همسر شما چرا میره تیک تاک ؟؟ شماا خوبی ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
از همین جاها شروع میشه دیگه چت و قرار و دیدار و رابطهاول چت می‌کنند

اینقد بد بین نباش برا یه سرچ...اگه‌با این چیزا بخاد بهت خیانت کنه بزار بکنه با کنترل کردن بدتر میشه کننترل همیشه عکس جواب میده