2777
2789
عنوان

شوهرم درآمدش خیلی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 26 پست

خب عزیزم فرض رو بر این بگیریم که شما برگشتی

اونموقع یه شوهر با پول بیشتر داری که همچنان خسیس و مشکوکه احتمالا و همچنان همین مسائل اذیتت میکنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آدم بی مسولیت مامانی خودش عذاب اورهاون پول ب چه درد میخوره وقتی اینقدر عذابت میدهسختت نیست بمون تحمل ...

اگه حتی بمونم هم باز ب من چیزی نمیرسه آنقدر ک خسیس بود اون از ترس پول برق همه لامپ هارو شل کرده بود من روشن نکنم

خودش میرفت خونه مامانش مرغ و گوشت میخورد ب خونه نمی خرید 

شده بودم کهنه پوش اصلا هم اهل رفت وآمد نبود هیچ جا افسرده شده بودم 

اخلاق شوهرم گند بود خیلی بی مسئولیت بود و سر گوشش می جنبید هرگر ب اون زندگی بر نمیگردم

فکرکردی عوض میشه 

هرکس زنش بشه بدبخته اما بعضی بدبختی رو با پول تاخت میزنن اونم اگه خرج کن باشه و برای اونم خسیس بازی درنیاره والی اون دیگه بدبخت دوعالمه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
اگه خیانت نکردهجدا نشوزندگیت رو از نو بسازحالا اگه دنبالت نیومده خودت یه پیامی چیزی بده یه بهانه ای ...

عزیزم بعد دوسال؟که هیچ خبری نگرفته؟خیابان کرا کرده ک از نظر من خیانت محسوب میشه 

اون تو آب نمک داشت که هیچ خبری از من نگرفت 

چندباری با دوست دخترش گرفتنش

اگه حتی بمونم هم باز ب من چیزی نمیرسه آنقدر ک خسیس بود اون از ترس پول برق همه لامپ هارو شل کرده بود ...

خب پس خودت جواب خودتو دادی 

حتا اگر با کسی دیگه هم ازدواج کنه اون‌یکی هم بدبخت و تحملش نمیکنه

فکرت پیشش نباشه دل بکن برو دوست گلم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
عزیزم بعد دوسال؟که هیچ خبری نگرفته؟خیابان کرا کرده ک از نظر من خیانت محسوب میشه اون تو آب نمک داشت ک ...

خب پس دیگه حسرت چی رو میخوری؟

اون خدایی که به شوهرت نعمت پول داده خب به تو هم میده

خودت رو بخدا بسپار انشاالله یه دری به روت باز میشه که هم مالی و هم روحی خیلی از شوهرت جلو بزنی

حسرت نخور آبجی 

خدا بزرگه