2777
2789
عنوان

درد شدید قرص دوفامد

37 بازدید | 7 پست

سلام دوستان ترو خدا اگر مصرف میکنید این قرص و یا اطلاعی دارین از این چیزی ک می پرسم جواب بدین من رفتم دکتر قرص دوفامد نوشت برام برای درد های شدید پریود رفتم بعد قرصش برا سه ماه بود  هر ماه ده عدد و درد پریودم رو در حد خیلی زیاد کاهش داد و واقعا خوشحال بودم اما این ماه نخوردم درد پریودم دوباره شروع شده و.  بستری شدم بیمارستان ب خاطر درد زیاد الان بنظر تون اگه دوباره از اون قرص بگیرم و مصرف کنم ضرر داره یا ن کسی هست ک مثلا هر ماه و همیشه استفاده کنه ازش. نمیدونم ب درد میخوره یا ن. میخوام برم از دکتر هم بپرسم ولی گفتم ببینم برا بقیه استفاده کردن اصلا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم منم خوردم درد پریودی رو انچنان کم نمیکنه من وقتی میخوردم بازم درد داشتم بگو ی قرص دیگ برا ...

برا من خیلی خوب جواب داد در حدی ک. اصلا درد نداشتم ماه سومش ال دی. رو چجوریه مثلا چند روز باید بخوری و اینکه ضرر داره ؟

منم دو ماه برا منظم شدن پریود استفاده کردم فقط

الان موندم بگیرم دوباره و استفاده کنم ضرر داره یا ن اخه قرص هورمونیه می ترسم بد باشه سر خود بخرم 

برا من خیلی خوب جواب داد در حدی ک. اصلا درد نداشتم ماه سومش ال دی. رو چجوریه مثلا چند روز باید بخوری ...

من تنبلی دارم 

ن ضرر نداره خوبیش اینه ک هرشب میخوری دیگ مشکلاتی مث  از یاد بردنو فراموشی وقت پریودی  مثلا وسط هفتس چند روز از پریودیت گذشته  اینارو نداری

ولی اگر برات جواب داده دوباره بخر ضرر نداره 

💪❤️‍🔥

الان موندم بگیرم دوباره و استفاده کنم ضرر داره یا ن اخه قرص هورمونیه می ترسم بد باشه سر خود بخرم

قرص هورمونی رو هیچچچ وقت سر خود مصرف نکن ممکنه استفاده زیادش بهت ضرر برسونه