2777
2789
عنوان

هارتم بروکن شد💔

1223 بازدید | 187 پست

از داداشم که ده سالشه پرسیدم واقعا راستشو بگو من قشنگ ترم یا دوستم فلانی...؟  برگشت گفت دوستت قشنگ تره🥲😭

اعتماد به نفسم از بین رفت💔 

من واقعا ادعایی ندارم ولی خودم از قیافم راضیم ولی خب خیلی ناراحت شدم💔 قبل از داداشمم از یکی دیگه این سوالو پرسیدم باز گفت دوستت بامزه  و کیوت تره😭

خب شاید واقعا قشنگ تره چه اشکالی داره؟

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خو مرض داری میپرسی😑

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ۱۰ ساله حسی میگه تو رو حرف اون حساب باز میکنی

داداش منم بچس ازش میپرسم من خوشکلترم یا اون یکی ابجی بدون فکر میگه تو چون من باهاش بیشتر رفیقمو حسی جواب میده

اره🤕

مث منی پس عاخی بیا بغلم🥺😂

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
شما یکی بهت بگه دوستت ازت قشنگ تره ناراحت نمیشی؟!

نه 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

شما یکی بهت بگه دوستت ازت قشنگ تره ناراحت نمیشی؟!

خب خودت پرسیدیا🫠

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️