2777
2789
عنوان

شوهرم خارم میکنه جلو بقیه خجالت میکشم چ کارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 31 پست

اولا بخاطر بخشیدن مهریه درقبال اجازه تحصیل کارخوبی کردی.اقلا ب آرزوت رسیدی 

درمورد اخلاق شوهرت  هرچند کارش درست نیس چون بهرحال چ خانواده خودش چ شما مهمون میشن و احترامشون واجبه

اما از طرفی انگار کینه کرده و شایدم حقداشته

بهش زمان بده و باهاش حرف بزن حتی اگه میاد برین پیش مشاور.کم کم درست میشه.شماباهاش لج نکن ب مرور خودش خسته میشه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین جلو بقیه فامیل خوبه فقط جلو خانواده من وخودش خیلی شاخ بازی درمیاره

تو سعی کن اونموقع چیزی نگی دعوا نشه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
وقتی اینقدر بدن چرا زنگ میزنی میگی بیاید؟ بچسپ به شوهرت و احترامشو نگه دار. باهاش حرف بزن بگو دشمن ش ...

موقع زایمانم مامانم‌خیلی بدردم خورد توبیمارستان 

وبرای بزرگ‌کردن بچم واقعا کمکم کرد اما یه قرون سیسمونی نداد 

اینم بگم ک خانوادم برای خواهرم جهاز طلا سرویس ها وحتی سیمونی دادن وخانواده شوهرم هزینه عروسی چوب و.. ...

اینا ناراحتش میکنه

هم از خونواده خودش ناراحته که براش کاری نکردن هم از خانواده شما

به نظرم راحتش بذار ، اصرار نکن این بیاد اون بیاد ، با اومدنشون خاطره ها زنده میشه اینم نمیتونه درست بروز بده گله کنه ، به هم میریزه حتی اگه راحت باشه ممکنه گریه هم بکنه

اهمیت نده کی میاد نمیاد ، هر کی هم اومد تو فقط به شوهرت محبت کن ، اون احساس میکنه هیچکی نمیخوادش

عجب 

شايد فشار عصبي روش مياد و اينجور خالي ميكنه 

شايد بهتر باشه تو سكوت صحبت كنين و بهش بگين ميدونم از دست هر دو تا خونواده ناراحتي اما بيا و روي خودت تسلط داشته باش اونها مهمون يكي دو روزن 

اینا ناراحتش میکنههم از خونواده خودش ناراحته که براش کاری نکردن هم از خانواده شمابه نظرم راحتش بذار ...

ببین بخدا تا میرن خانواده هامون 

درو میبندن شوهرم خوشحال بوسم‌میکنه درست میشه همربون میشه جلو اونا خردوخانواده هار میشه 

موقع زایمانم مامانم‌خیلی بدردم خورد توبیمارستان وبرای بزرگ‌کردن بچم واقعا کمکم کرد اما یه قرون سیسمو ...

ولشون کن. آرامش خونت و زندگی مشترکت مهمتره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ببین بخدا تا میرن خانواده هامون درو میبندن شوهرم خوشحال بوسم‌میکنه درست میشه همربون میشه جلو اونا خر ...

همین خوش بودن دوتاتون از همه چی مهمتره ، اون با تو راحته ، وقتی بقیه میان اضطراب میاد سراغش عین یه حمله ، اون حس نادیده شدن اذیتش میکنه

تو اولویتت شوهرت باشه عزیزم ، اول و اخر اون برات میمونه

عجب 
اینم بگم ک خانوادم برای خواهرم جهاز طلا سرویس ها وحتی سیمونی دادن وخانواده شوهرم هزینه عروسی چوب و.. ...

عزیزم حق با شوهرت هست منظورم دعوا کردن باتو نیست ها .از خانواده ها دلچرکین شده و این جوری میخواد بفهمون که ناراحت هست.و به نظر من حق داره چون خانواده ها پشتت نبودن و توهم به نظرم با شوهرت همراه باش 

عزیزم حق با شوهرت هست منظورم دعوا کردن باتو نیست ها .از خانواده ها دلچرکین شده و این جوری میخواد بفه ...

آخه ۷سال از موضوع میگذره 

بدهکاری هامون رو داریم همه چی تموم شد ...

بنظرش تو دلش عقدع هست