2777
2789
عنوان

مسافرت خیلی خوب به جای عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 44 پست
نه بابا اگه خیلییی بخوای خرج کنی۸۰_۷۰ تومن وگرنه با کمتر هم جمع میشه

جدی؟الان یه جشن عقد این فامیلمون گرفته ،پسره که اصلا از خودش خونه و ماشین نداره شغلشم خیلی پولساز نیست ،بجاش میتونست ماشین بخره نه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عروسی نگرفتم و نمیگیرم عزیزم. مامانمم گفت یه باره و ارزو به دل میمونیم و …

من اصلا متوجه نمیشم چرا باید یه جشن بگیرم ۵۰۰ نفر دعوت کنم بیان بخورن کلی هم پشتت حرف بزنن

سفر میریم و لباس میپوشم و عکاسی میکنم

ببین به نظرم حتما لباس عروس بپوش و اتلیه بروخواستی عروسی نگیر ولی این دوکارو حتماااااااا بکن‌ اینو ا ...

اره اینا رو که حتما انجام میدم فقط نمیخوام پولامو بریزم تو شکم فامیالای حسودم😂😂😂

با تور بهتره یا ماشین خودمونو کاپوتاژ کنیم زمینی بریم

با تور بهتر در میاد

به خصوص که توو ترکیه مدل رانندگیا متفاوته، زبونشو نمیفهمی. و اگه سفر اولتونه خیلی باید حواست باشه کلاه سرت نره

برید ازمیر که بسیار زیبا و اروپاییه 

تابستون یک ماه و نیم ترکیه بودیم 

البته ما با ماشین خودمون می‌ریم و هزینه هامون فرق داره 

ولی با تور درجه یک حداکثر ۲۰۰ میشه 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....

حتما عروسی بگیر بعدا حسرت شو میخوری 

سفر خارجه همیشه میشه رفت 

مادرت هم اغراق کرده سفر خارجه اونقد هزینه اش نمیشه مگه اینکه بخوای امریکا سفر کنی یا دور دنیا 😄 

سفر ترکیه با ۱۰۰ تومن جمع میشه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
با تور بهتر در میادبه خصوص که توو ترکیه مدل رانندگیا متفاوته، زبونشو نمیفهمی. و اگه سفر اولتونه خیلی ...

نه گواهینامه بین المللی داریم فقط تجربه تورو ندارم

قبلا خودمون رفتیم گفتم شاید تور راحتتر باشه

وای خیلییی خوبهمنی ک عااااشق سفرم فک نکنم دیگه چیزی به اندازه سفر بتونه خوشحالم کنهولی عروسی نه البت ...

دقیقا منم مثل تو ام😂😂😂😂اصلا از اینا هم بگذریم اون شب که بهترین شب زندگیته انقدر استرس داشته باشی که همه چیز اونجور که میخوای باشه ارزش نداره بنظرم دوست دارم از پولم لذت ببرم نه اینکه استرس و عذاب بکشم که نکنه به کسی بد بگذره

بنظرت مسافرت بهتر بود یا عروسی؟بعد فامیلاتونم بگو دوست داشتنی هستن و مجلس گرم کن یا نه مثل فامیلای م ...

خشکککک 

عروسی خوش گذشت چون خودمون گرم بودیم تلاش کردیم مراسممون خوب باشه

ولی واسه چند ساعت اینقد هزینه کردن اشتباه بود

من بودم بیخیال میشدم