2777
2789
عنوان

مسافرت خیلی خوب به جای عروسی

189 بازدید | 44 پست

من خیلی دوست دارم اینجوری ازدواج کنم که همه چیز خانوادگی باشه اصلا جشن و این چیزا که بخوام فامیلا رو دعوت کنم نداشته باشم مثلا خانوادگی عقد کنم بعد بجای عروسی کلیپ برای یادگاری بگیرم و بجای اینکه پول تالارو ولیمه و ایمچیزا رو بدم برم یه مسافرت خوب مثلا ترکیه ای کیشی اینا .

امروز یکی از فامیلا کارت جشن عقدشو اورده بود بعد من هم درباره این جشنا با مامانم حرف میزدم بعد گفتم دوست دارم برم مسافرت خارجه بجای ولیمه گرفتن،بعد مامانم گفت خرج مسافرت خارجی حداقل یک میلیاره😂عروسی بگیری با دویست سیصد تموم میشه .

میخوام بپرسم ببینم مسافرت حالا به فرض مثال ۱۰روزه بری ترکیه چقدر بالا میاد؟حالا نه یک میلیارد ولی از عروسی یعنی بیشتر بالا میاد؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین به نظرم حتما لباس عروس بپوش و اتلیه برو

خواستی عروسی نگیر ولی این دوکارو حتماااااااا بکن‌ اینو از یک رواشناس شنیدم. بعدها عروسی جاری خواهر شوهر و داداش و ابجی خودتو میبینی حسرت میخوری 

به الان نگاه نکن

حساب کن قشنگم دلار ۸۰تومن حداقل ۵۰۰۰دلار باید ببری 

ماه عسله دیگه 

ببین کدومشو میخوای 

من که عروسی میخوام

ماه عسلم هر وقت دستمون بازشد 

ی شب ملکه باش 😍

عروسی در حد فامیلایی که دوسشون داری و دوستای خودت تعداد محدود 

بهترین کاره کاش زمان برمیگشت عقبفقط کلیپ عروسی ارایشگاه و مهمونی خانوادگیبعد هم فوری سفرمثلا کشتی کر ...

مثلا کجا بری مسافرت؟وای منم از وقتی غهمیدم کروز چیه ارزومه برم تقریبا کلاس هشتم بودم فهمیدم

حساب کن قشنگم دلار ۸۰تومن حداقل ۵۰۰۰دلار باید ببری ماه عسله دیگه ببین کدومشو میخوای من که عروسی میخو ...

۵ هزار فاکینگ دلار؟؟ من سفر برزیل رفتم انقدر نشد

نهایت ۲۰۰۰ دلار

بلیط نهایت نفری ۱۵ الی ۲۰ میلیون

هتل اگه جای خوبم بگیری شبی ۱۰۰ دلار که ۷ شبش میشه ۷۰۰ دلار

غذا و فعالیتم که توو ترکیه ارزونه خیلی

با ۱۵۰۰ تا هم جمع میشه

مثلا کجا بری مسافرت؟وای منم از وقتی غهمیدم کروز چیه ارزومه برم تقریبا کلاس هشتم بودم فهمیدم

وای خیلییی خوبه

منی ک عااااشق سفرم فک نکنم دیگه چیزی به اندازه سفر بتونه خوشحالم کنه

ولی عروسی نه 

البته ی عده کلا برونگران دورشون همیشه شلوغه نمیتونن از عروسی بگذرن

ولی منی ک کلا با فامیل کاری ندارم حرص میخورم اینقدر هزینه اون شب مراسمم شد