2777
2789
هر رابطه ای فقط اولش قشنگه بعد کمرنگ میشه مبادا هردو تلاش کنن

ولی من دیدم رابطه هایی ک بعده ۵۰..۶۰ سالم هنوز پابرجاست عزیزدلم😁🥰

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همینکه توی جریانات خاستگاری همه مخالف بودناون همه رو راضی کرد🥲

وایییی و این قشنگ ترین کاریا که یه نفر میتونه واست انجام بده🥺🥰

خیلی خوشحال شدم واست،نمیدونم من چرا ذوق دارم الان😁😘😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

از شوهرم که ندارم 

حالم ازش بهم میخوره 

حتی لحظات خوب کمی هم که باهم داشتیم یا داریم رو باز یک کاری می‌کنه که خراب بشه

ولی سال۹۸ که مجرد بودم ، دانشجو بودم عالی ترین لحظاتم بودن

از خودم یادم نیست ولی دادام تازه عقد کرده بود بعد شب خانومش اومد خونه ای ما رفت اتاق داداشم خوابید صبح شلوارش چپ پوشیده بود.منم دیدم حالا توباغ نبودم بلند گفتم نسیم شلوارت چپه ادن بی محلی کرد رفت اشپرخونه بعد سرمیز همه بودن من بار گفتم نسیم شلوارت چپه مامانم ف بیا پنیر بخور بحق عوض کرد.باز گفتم🤣اخرش داداشام از حجالت پا شدن رفتن.تازه بعد ازدواج خودم دلیل شلدار چپ نسیم فهمیدم

جالبه مامانمم بهم نگفت چرا شلوارش چپه🤣🤣

😡فقط طلاق😡

من نمی‌دونم چرا انقدرررر هول بودم تو جلسه دوم خواستگاری خودم شماره دادم به شوهرم 😂 بیچاره میگفت موردی نداره ؟ باباتون اوکیه با این قضیه ؟😂😂 بعد تو خواستکاری بار دوم که دیدمش میوه براش پوست کندم  رفتیم بیرون بعد یه هفته که دیده بودمش گفتم برو یه جا خلوت میخوام بوست کنم 😬😬 سریع هم عقد کردیم خداروشکر یا یادش رفته یا آدم خوبیه هیچ کدوم اینا و یادم نمیاره🤦🏼‍♀️😂

میگم که باور تون نمیشه کم شانس که باشی چیزی جایزت نمیشه

هیچکس کم شانس نیست🙂🌹

خدا حواسش به همه هست 

همه تو زندگیشون روزای قشنگو داشتن..

ولی من دیدم رابطه هایی ک بعده ۵۰..۶۰ سالم هنوز پابرجاست عزیزدلم😁🥰

منظورم رابطه های زودگذر الانه نه در چارچوب ازدواج 

به هر حال حتی اگه ازدواج باشه دو نفر نسبت به هم سرد بشن اونم از بین میره

من نمی‌دونم چرا انقدرررر هول بودم تو جلسه دوم خواستگاری خودم شماره دادم به شوهرم 😂 بیچاره میگفت مور ...

ای جانمممممم😁😂😂😂

ای خدا چه عروس خانوم خوش ذوقی اخههه

🥰😍

وایی فقط اینکه جلسه دوم خودت شماره دادی 

کلی خندیدم دمت گرم💜😁😂😂

لحظه خوشم الانه که باورم نمیشه که دیگه ماه های اخر مدرسمه😂

دوازدهمی؟😁😂😂

منظورم رابطه های زودگذر الانه نه در چارچوب ازدواج به هر حال حتی اگه ازدواج باشه دو نفر نسبت به هم سر ...

کاملا درست میگی عزیزم

از خودم یادم نیست ولی دادام تازه عقد کرده بود بعد شب خانومش اومد خونه ای ما رفت اتاق داداشم خوابید ص ...

واییی😁🤣🤣🤣🤣

خدا نگم چیکارت نکنه دخترررر

حالا ولم نمیکردیااا🤧😂😂😂

بیچاره عروستون چقدر خجالت کشیده🤣🤣🤣🤣