2777
2789
عنوان

ب همسرم میگم زنگ بزن ب مامانت میگه نه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 16 پست
مگه برای من گرفتن ؟؟؟ همه رو بابام و شوهرم خرج کردند

آخه بدبختی اینه ک شوهرمم نداشت ک خرج کنه بی عقلی کردم تو سن کم تو دوران دوستیمون همسرم شرکتش ورشکست شد منم موندم باهاش همه خرجامونو بابام داده تا الان کار همسرم اصلاً جور نمیشه موندم چیکار کنم اگه مامانم اینا بفهمن مطمئنم ب زور طلاقمو میگیرن ب هر طرف چنگ میزنم از ناچاری

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤
آخه بدبختی اینه ک شوهرمم نداشت ک خرج کنه بی عقلی کردم تو سن کم تو دوران دوستیمون همسرم شرکتش ورشکست ...

شوهر من هم نداشت همه رو خودم دست و پا کردم سال ۹۶ نه خونه نه ماشین نه کار خوب

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.