2777
2789

مستر بلیط رو نگاه کردم ظرفیتش پر شده بود واسه دهم

علی بابا هم واسه دهم ظرفیت نداشت

نمیدونم تا دهم دوباره میتونم بلیط رزرو کنم یا نه

دیگه کدوم سایت‌ها معتبر هستن نگاه کنم؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چه قطاری میخای از کجا به کجا

از مشهد به کرمان

یا اسفراین به کرمان

درواقع مقصدم بم هست ولی مستقیم پیدا نکردم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از علی بابا همیشه میگیرم. ظرفیتم خیلی وقتا بوده پر شده ولی واسم پبام میاد باز شده سریع رزرو میکرد ...

یعنی همون سفر دوباره ممکنه باز شه ظرفیتش

یا باید منتظر سفرهای دیگه باشم؟

از مشهد به کرمانیا اسفراین به کرماندرواقع مقصدم بم هست ولی مستقیم پیدا نکردم

ببین اگه زنگ بزنی برا رزرو قطار خیلی زودتر جواب میگیری 

قطار فدک معمولا جای خالی داره ولی یکم گرونتره نصبت به قطارای دیگه

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
ببین اگه زنگ بزنی برا رزرو قطار خیلی زودتر جواب میگیری قطار فدک معمولا جای خالی داره ولی یکم گرونتره ...

شماره ندارم

کلا اولین‌بارمه میخوام بلیط بگیرم هیچ جا رو نمیشناسم