2777
2789
عنوان

ینی هیچکی اینجا باشگاه نمیرههههه😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 30 پست
من مربیم عزیزم همه ورزش های هوازی میتونه به لاغر شدنت کمک کنه به شرطی که تغذیه هم رعایت بشه برای لاغ ...

به جای نون لواش نون سنگک بهتر؟

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓

من خودم کراسفیت رفتم از ۶۳ شدم ۴۹ چقد با خوانواده دعوا کردم( ۱۶ سالمه) ولی الان وزنم ۵۳ ایناست 

من خیلی رژیم نگرفتم ولی اگه رژیم بگیری خیلی بیشتر کم می‌کنی یکی از هم باشگاهی هام تو ۳ ماه ۲۰ کیلو کم کرد اندامش هم بهم نریخت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مربیم عزیزم همه ورزش های هوازی میتونه به لاغر شدنت کمک کنه به شرطی که تغذیه هم رعایت بشه برای لاغ ...

شما که مربی هستین میشه بگین واسه من که گودی کمرم درد میکنه و دکتر میگه دیسک دارم این ورزش‌ها خوبن یانه؟ ممکنه حرکاتش برای من بد باشه؟

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

الان بین فیتنس فانکشال و فیتنس کدوم بهتر سایز کم میکنه؟

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
فیتنس خالی خوبه یا فیتنس فانکشال؟

دومی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بله اگه سبوس دار باشه خیلی بهتره اونم یک کف دست بخورید نه بیشتر 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

عزیزم همون کامیون آردی ک بار برا نونوایی لواش خالی میکنه برا بقیه هم آرد میبره

نان جو اصلی اگه گیرت بیاد از همه بهتره

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

شما که مربی هستین میشه بگین واسه من که گودی کمرم درد میکنه و دکتر میگه دیسک دارم این ورزش‌ها خوبن یا ...

ورزش هایی مثل تی ار ایکس و ایروبیک و ....  ممکنه دردتونو تحریک کنه ولی نرمش های ملایم خیلی میتونه کمک کننده باشه مثل دراز کشیدن و جمع کردن پاها روی شکم یا حرکت سجده در یوگا و .... 

این نرمش هارو با اجازه دکترتون انجام بدید خیلی مفید و تسکین دهندست 

برای دیسک کمر هم تاجای ممکن استراحت کنید و نرمش های ملایم رو انجام بدید پماد زنجبیل و روغن سیاهدانه هم برای درد عالیه ♥️

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

ورزش هایی مثل تی ار ایکس و ایروبیک و .... ممکنه دردتونو تحریک کنه ولی نرمش های ملایم خیلی میتونه کم ...

این حرکت‌های اصلاحی رو انجام میدم ولی دنبال یه راهی هستم که شکمم رو کوچیک کنم بعد زایمان برام شکم مونده. راهی نیس ؟

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
الان بین فیتنس فانکشال و فیتنس کدوم بهتر سایز کم میکنه؟

فیتنس فانکشنال ترکیبی و کامل تره هوازی هم توش داره که میتونه به لاغریت کمک کنه 

ولی فیتنس ورزش قدرتی هست بیشتر برای عضله سازی مناسبه 

باشگاه میرم ولی رشته ورزشیم به سوالتون مرتبط نیست

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
این حرکت‌های اصلاحی رو انجام میدم ولی دنبال یه راهی هستم که شکمم رو کوچیک کنم بعد زایمان برام شکم مو ...

پس اگه دکترتون اجازه داده مرتب انجامشون بدید من خودم گودی کمر داشتم خیلی بهتر شدم 

فقط شکم دارید یا چاقی نواحی دیگه هم هست ؟ 

پس اگه دکترتون اجازه داده مرتب انجامشون بدید من خودم گودی کمر داشتم خیلی بهتر شدم فقط شکم دارید یا چ ...

فقط شکم پهلو اصلا ندارم

فقط شکم پهلو اصلا ندارم

در وحله اول همون چیزی که به استارتر گفتم تغذیه تون رو رعایت کنید برنج رو کم کنید از شکر سفید و نان سفید هم تاجای ممکن دوری کنید چون ربطی نداره شکم ما به خاطر پر خوری بد فرم شده یا زایمان ، تغذیه خیلی اثر داره

در وحله دوم عضلات شکمی رو باید تقویت کنید زایمان باعث شده عضلات اون قسمت شل و ضعیف بشه با تقویتش عضلات شکمی رو به بالا کشیده میشه 

تمرین دراز نشست ، شکم پروانه ، لمس پاشنه پا در حالت دراز کشیده سر یکماه اگه مرتب انجام بدید تغییر رو خودتون متوجه میشید 

اینجا نمیتونم عکس بفرستم ولی از گوگل پلی اپ مخصوص لاغری شکم رو نصب کنید تمام حرکات اونجا هست 

و اگه یبوست دارید حتما درمانش کنید یکی از بزرگترین عامل بد شکلی شکم همین یبوسته  اگر هم مشکلی نیست باز هم توی تغذیتون ۸ لیوان آب کافی

سبزیجات و فیبر و میوه رو قرار بدید که برای لاغری شکم عالی هستند 

تخم اسفرزه یا همون موسلیوم هم برای این مورد عالیه هم دارخونه هم عطاری دارند