2777
2789
عنوان

امروز متوجه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

افرین ، ناراحتش نکنید خیلی از مردا این کارو انجام میدن طفلی کار دیگه ای که نکرده خدایی نکرده ، تاجای ...

حتما کمکش میکنم شده انقدر باهاش حرف میزنم که خسته بشه ول کنه سیگارو

کاربری اشتراکیِ منو اجی جونم🦋🫂

بابام هیچوقت منو به عنوان یه ادم بالغ قبول نکرد فکر میکنه بچم نمیفهمم هروقتم جدی باهاش صحبت میکنم زی ...

چرا جنگ میشه ؟‌

مگه مادرتون رگ خواب پدر رو نمی دونه ؟؟ 

مادرتون الان مهمترین عضو تاثیر گذار هست .

هر قدر هم پدرتون درونگرا باشه باید بایکی حرف بزنه . و اگر با مادرتون راحت نباشه تو بیرون از خونه دنبال کسی نی گرده که با هاش حرف بزنه و درد دل کنه حالا چه مرد چه زن فرقی نمی کنه . دنبال کسی می گرده که درکش کنه . 

به قول مردها. کسی که سینش مثل خودشون سوخته باشه . 

حتما کمکش میکنم شده انقدر باهاش حرف میزنم که خسته بشه ول کنه سیگارو

در مورد سیگار باهاش اصلا حرف نزن .

والا فرار می کنه .

و اصلا نصیحت نکن که بدتر میشه .

فقط امید واری ..  فقط،تعریف و تمجید .. تعریف خاطرهایی که کارهای بزرگی تو گذشته انجام داده.. 

چرا جنگ میشه ؟‌مگه مادرتون رگ خواب پدر رو نمی دونه ؟؟ مادرتون الان مهمترین عضو تاثیر گذار هست .هر قد ...

مامانم سیاست نداره لحن صحبتش جوریه که طرف مقابل عصبی میشه از نظر مامانم اون چیزی نگفته ولی مامانم با لحن تند حرفاشو بیان میکنه و همیشه سر این قصیه جنگ و دعوا داریم ارامش ما براش مهم نیست

در مورد سیگار باهاش اصلا حرف نزن .والا فرار می کنه .و اصلا نصیحت نکن که بدتر میشه .فقط امید واری .. ...

زیاد وارد نیستم میشه بگی چیا بگم

می خوای ول کنه بهش ایراد نگیر فشار نیار هر چقدر بیشتر حرف برنی و تحت فشار قرارشون بدی حرسص تر می شن ...

میخواست رها کنه سه سال درگیرش نبود

مگه فقط سیگار اروم میکنه

اگه اینو می گه 

بهش بگو بهت حق می دم . هر کی هم جای تو بود همین کار رو می کرد . 

دیگه هم اصلا گیر به سیگار کشیدنش ندیدددد. انگار که دیگه نمی کشه .یه کلمه هم حرف نزنیدد.‌