2777
2789
عنوان

بچه ها من شوهر شمالی میخوام چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 110 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا ما تو خانواده مون هرکی با راه دور وصلت کرد مث چیی پشیمون شد اتفاقا سابقه وصلت با شمالی هم داری ...

من خودم این کارو کردم با اینکه خانواده شوهرم ساکن شهر ما هستن و آدمای خوب و محترمین ولی بخوایم یه ذره حساس باشیم هزاران مورد ریز و درشت برای بحث و اختلاف پیدا میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من همشهری نمیخوامبعدشم ب چ علت🙂

عید نوروز کجا میخواین برین؟ 

شهر شوهرت  یا شهر خودت؟ 

تعطیلات دو سه روزه چی؟ 

بعضی خانواده ها حوصله بچه مردم را ندارند. طبق تجربه دارم میگم. مثلا مادرشوهر میگه فقط پسرم برای تعطیلات بیاد. 

عروس تعطیلات  بره خونه مادر و پدرش. 

اگه شوهرت همشهریت نباشه. برای مراسم ها بری شهرشون باهات مثل غریبه ها رفتار می‌کنند. 

اگه همشهری نباشید. کدام شهر میخواهید زندگی کنید؟. 

تا آخر عمرتون خانواده ها میان خونتون مسافرت. 

مثلا خانواده خودت یا خانواده شوهرت میان یک هفته میمونند و باید پذیرایی کنی. 

خونتون میشه هتل. 

من خودم این کارو کردم با اینکه خانواده شوهرم ساکن شهر ما هستن و آدمای خوب و محترمین ولی بخوایم یه ذر ...

من ازینجا بدم مییاااددددد فقط میخوام برم شمااال اونجارو خیلی دوس دارمممممم با همه فرهنگشم کنار میام🙂

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

عید نوروز کجا میخواین برین؟ شهر شوهرت یا شهر خودت؟ تعطیلات دو سه روزه چی؟ بعضی خانواده ها حوصله بچه ...

خب وقتی عروس شمالیم بشم قطعا شمالو انتخاب میکنم واس زندگی خونوادشم ک از شمال باید باشن 

خانوادمم هر وقت بخوان بیان شمال خونه داریم میرن خونه خودمون

اگ ادمش خوب باشه ک قطعا همینطور انتخاب میکنم با همه اون مشکلات ک مطرح کردی کنار میایم🙂

من شمال میخوام عروس شم😭

من ازینجا بدم مییاااددددد فقط میخوام برم شمااال اونجارو خیلی دوس دارمممممم با همه فرهنگشم کنار میام� ...

برو عزیزم گفتم که انشالله عالیترینش نصیبت بشه.

من کلی گفتم یه سری چیزا مثل اختلافات فرهنگی فقط تا وقتی وارد زندگی مشترک نشدی و در ترکیب با چیزای دیگه خودشو نشون نداده؛ مهم به نظر نمیاد.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من همشهری نمیخوامبعدشم ب چ علت🙂

اگه همشهری و هم استانی نباشید 

فرهنگ ها فرق داره 

مثلا شما میخوای برای بچه تازه به دنیا اومده شب شش بگیری . 

بعد مادرشوهرت میگه نه. ما شب ده داریم. 

یا برعکس. 

یا غذاهاتون با هم خیلی فرق داره. 

خانواده شوهر فقط آش و آبگوشت و کله پاچه و سیرابی و انواع آش ها را می‌خورند.  شاید هفته ای یکبار برنج درست کنند. 

ولی خانواده شما. مرغ و برنج و ته چین و خورشت و استامبولی و.... بیشتر درست می‌کنند. 

اگه هم استانی نباشید. آب و هوای شهر و استان هاتون با هم فرق داره. مثلا مادرشوهر میاد خونتون میگه وااای آب و هوای اینجا بهم می‌سازه. و غر میزنه. 

اگه همشهری و هم استانی نباشید فرهنگ ها فرق داره مثلا شما میخوای برای بچه تازه به دنیا اومده شب شش بگ ...

خیلی ببخشیدا شماهم میگین مادر شوهر گوربابا مادرشوهره گو.ه میخوره ک بخواد واس زندگی من هی دخالت کنه

اصل شوهرمه مادر شوهر خره کیه😓

برو عزیزم گفتم که انشالله عالیترینش نصیبت بشه.من کلی گفتم یه سری چیزا مثل اختلافات فرهنگی فقط تا وقت ...

باشه عزیزم مرسی از کمکت😙

خب وقتی عروس شمالیم بشم قطعا شمالو انتخاب میکنم واس زندگی خونوادشم ک از شمال باید باشن خانوادمم هر و ...

من خودم شمالی ام. با مردم اهل خمین ازدواج کردم. 

دارم اذیت میشم. 

واقعا از زمین تا آسمون با هم فرق داریم. 

من خودم شمالی ام. با مردم اهل خمین ازدواج کردم. دارم اذیت میشم. واقعا از زمین تا آسمون با هم فرق دار ...

اها خب شما شاید علاقه ای ب فرهنگ اونا نداری یا اشنایی نداشتی 

ولی من هم ب اونا علاقه دارم هم ب فرهنگشون😅