2777
2789
ما شیرازیم سالی چن بار می‌میریم گناوه بوشهر برای دریاشیرازم سینما کافه شهر بازی اینا داره فکر کنم ما ...

فدات اره گلم 😘 ما تابستونا میریم شهرای خنک الان ک تابستونه همش اوفتادیم قشم بندرعباس 😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا هوا گرمه تا دو دقیقه بری بیرون خیس عرق میشیمثل شمال که نیست

منم جنوبم 

الان که هوا گرم نیست 

شمال هم اقواممون هستن 

تابستانها از شرجی نمیشه نفس کشید 

مشهد هم اقدام داریم الان از سرما نمی‌رن بیرون 

تهران هم میگن هوا آلوده ست همیشه نمی‌ریم بیرون 

به هر حال هر شهری با هر آب و هوایی یه فصلی داره برا بیرون رفتن 

والا ما که تهرانیم هم همینا هست فقط😂 کافه، پارک، سینما، بازار غیر از این چیز دیگه نیس، تفریح های عجیب و غریب هم مال فوق پولداران که اصن به ما نمیرسه 😂😂 فقط الودگی هوا 

این امیری دیگه اون امیری چندسال پیش نیس🥲 کلن آبادان خیلی بد شده

واقعا ؟ نگوووو 😢

دقیقا ده سال پیش از اونجا اومدم و دیگه پیش نیومده که برم باز 

دلم برا دم عیداش خیلی تنگ شده. ورود و خروج ماشین ممنوع میشد و پر دست فروش بود .  پوشاک گپ تخفیف می‌داشت و می‌رفتیم خرید پایان فصل . 

یه رستوران پاکستانی هم بود اونجا .  غذاهاش خیلی ادویه داشت . یه فست فود سه طبقه هم باز شده بود اسمش آکواریوم بود . خیلی خوب بود غذاهاش. 

یاون پاساژه که اسمش یادم نیس همون زمان هم یه آتش سوزی توش شد 

سیتی سنتر 

لب شط خرمشهر هم دلتنگش شدم . دم غروبا می‌رفتیم اونجا روبروش داشتن یه پاساژ شبیه کشتی میزدن. اون در چه حاله؟

واااای کنزالمال چه حالی میداد . تازه باز شده بود واسه خرید کارت ملی می‌گرفتن

حتی برا بازار ماهی فروشا هم دلم تنگ شد

باورت میشه اشکم در اومد ؟ 

ببخشید اینقدر تایپ کردم . یهو کل خاطراتم زنده شد

ابادان شهروفاست آدم شهرصفاست فک میکنم آبادان بهشته ایرانه بااین همه ترانه

یه زمانی قشنگترین شهر ایران بود البته قبل از جنگ 

ولی الان دیگه نه

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀