2777
2789
عنوان

مادرم امروز از خونه اش بیرونم کرد

265 بازدید | 20 پست

دلم خیلی شکسته رفتم خونه اشونو تمیز کنم گفتم مامان اشغالارو ببر بریز دور گوشه خونه کثیف میشه سوسک جمع میشه خیلی کثیفه کلا اصلا به هیچ چیز نمیرسه بهش برخورد حرفم پرتمون کرد بیرون بچمم بیرون کرد بخدا خستگی تمیزی خونه رو جونم موند 

تصمیم گرفتم دیگه هرگز نرم دلم داغونه ای خدا 😔😔

خدایا تو بساز

دیگه نرو خونه‌ش.. با سوسکا خوشه

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضی ها حساسن به اینکه تذکر بدی بهشون. بهتر بود چیزی نمیگفتی. دیگه هم رفتی لزومی نداره بلند بشی تمیز ...

از صبح ۱۰بار زنگ بیا خودم کلی کار داشتم گفتم عیبی نداره گناه داره برم تمیز کنم برمیگردم کارامو میکنم

خدایا تو بساز

من فدات شم من مثل خودتم خواهر سقط داشت ۴۰ روز پیشش موند من دوتا زایمان طبیعی کردم یه روز هم پیشم نیومد واسه خواهرم تمام و کمال جهیزیه و سیسمونی دوبار جهیزیه داد واسه من حتی یه قاشق هم نداد خدا نگه دار مادرشوهرم باشه اون زایمان کنارم بود 

سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb

من بابام دلمو شکسته 

از وقتی مادرم فوت شد زن گرقت انقد براش خرج میکنه خدا بدونه 

خیلی عشق و حال میکنه 80سالشه 

ولی دیگه ماهارو دوس نداره 

شب یلدا هرچی گرفته بودیم بردیم خونه ش زنش داد دست پسرم ک بردارین ببرین 

منم بخاطر بابام هیچی نگفتم 

دیگه اختیار خونه زندگی خودشم نداره 

زنه دارو نداره بابامو میده ب دختراش 

کیف دنیا رو میکنن 

بابام دیگه مارو اصلا یادش نمیاد 

من فدات شم من مثل خودتم خواهر سقط داشت ۴۰ روز پیشش موند من دوتا زایمان طبیعی کردم یه روز هم پیشم نیو ...

عزیزم بمونی مادرم برای عروسش طلا سرویس قاشق میگرفت سر جهیزیه من کلا نبود دلم شکسته دیگه نمیرم 

خدایا تو بساز

عزیزم بمونی مادرم برای عروسش طلا سرویس قاشق میگرفت سر جهیزیه من کلا نبود دلم شکسته دیگه نمیرم

عزیزمی اره کمتر برو یا نرو اصلا چرا اعصابتو خورد کنی خودت الان خانواده داری بچسب به خانوادت

سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb