2777
2789
عنوان

کادو روز مرد چی بخرم بنظرتون

641 بازدید | 78 پست

من عقدم و اولین سالمونه نامزدم برای روز زن واسم ادکلن و گل گرفت و برای مامان و مامان بزرگمم کادو گرفت ولی هر ماه یه مبلغ به عنوان ماهیانه به من میده این ماه گفت دستم خالیه نمیتونم بدم اینجاش خیلی بهم برخورد که انگار واسم کادو نگرفته چون اونو نداد حداقل یکمشو میداد تا اینطوری حس نکنم حالا با این اوصاف بنظرتون من واسه روز مرد براش چی بخرم واسه باباشم جداگانه خودم میخرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ساعت 

ست مردونه کیف و کمر اینا

دورس 

ادکلن

ست افترشیو و اصلاح و اینا

ریش تراش 

موزن گوش و بینی و خط زن

ست کراوات و دکمه سردست و اینا جعبه هم خودشون دارن 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
عزیزم خوبه که ماهیانه میده شما هم درکش کن همسر من با دوران عقدمون تقریبا ده ساله هنوز یه ماهیانه هم ...

دو سه ماه داد این بار اینطوری کرد خیلی بهم برخورده انگار با پول خودم برام کادو گرفته میدونمم داره مبلغ زیادی نمیده که 

یچی سر سنگین بخر اون بجز کادو پولم میده بهت

پول ربطی به کادو نداره که یه مبلغ ناچیز میده اونم چون این ماه کادو گرفته نداد دیگه بعدشم اون درآمد خوب داره من کلا درآمد ندارم از بابام باید بگیرم برای یلدا هم کلی براش خرید کردیم دیگه روم نمیشه از بابام بازم پول زیادی بگیرم 

ساعت ست مردونه کیف و کمر اینادورس ادکلنست افترشیو و اصلاح و ایناریش تراش موزن گوش و بینی و خط زنست ک ...

اینا گرونن یه چیزی میخوام که حداقل نصف کادو خودش بشه لباس هم یلدا براش خیلی گرفتم

همون پول رو که نداده انگار خودت کادوها رو خریدی😵‍💫😵‍💫پول بگیربیشتربگو لازم شده

وای آفرین دقیقا همین حسو دارم 

دیگه چطوری بگیرم گفت دستم خالیه این ماه نمیتونم بدم حالا انگار چقدر میده کلیم کادو برای خودش و خانواده اش میخرم خودش میبینه چقدر فقط واسه کادو هاشون خرج میکنم حتی کریسمس مجبورم برای همشون کادو بخرم 

اینا گرونن یه چیزی میخوام که حداقل نصف کادو خودش بشه لباس هم یلدا براش خیلی گرفتم

ی چیز دکوری ارزون بخر 

از حالا تو دیجی بگرد

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤