2777
2789
عنوان

تو گروه کلاسیم توی شاد یه پسر اومده بخاطر کراشش کل گروهو ریخته به هم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 32 پست
امون از مدیرا و امون از خانواده هاتو این تاپیک زدی یاد سال اخر تحصیلم افتادم یکی از مدارس کردستان چن ...

ای بابا چه گیری بودن

سیستم شاد خیلی فشل هست وگرنه شماره بچه ها توی سیدا ثبت شده همونطور که برای هر مدیر به ازای هر درس/معلم گروا تشکیل میده لازمه دانش آموزانم توی گروه‌های کلاسی اد کنه .

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
ای بابا چه گیری بودنسیستم شاد خیلی فشل هست وگرنه شماره بچه ها توی سیدا ثبت شده همونطور که برای هر مد ...

بینهایت 

دقیقاً 

من موندم چرا خانواده باید شماره اشتباه بدن فقط ثبت نام مدرسشون چی بود این شماره اشتباه چی😕

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بینهایت دقیقاً من موندم چرا خانواده باید شماره اشتباه بدن فقط ثبت نام مدرسشون چی بود این شماره اشتبا ...

اکثرا اونایی که بچه هاشون شرّن و میدونن جز برای دعوا و پول بهشون زنگ نمی زنن تمایل ندارن شماره بدن

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️