2777
2789
عنوان

تو گروه کلاسیم توی شاد یه پسر اومده بخاطر کراشش کل گروهو ریخته به هم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رکب خوردم والا

تجربه شد برات از این به بعد حواست جمع کنی به طبق لیست فرد تو گروه باشه نهایت مدیر یا معاون شاید این اخرا بازرس

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

تجربه شد برات از این به بعد حواست جمع کنی به طبق لیست فرد تو گروه باشه نهایت مدیر یا معاون شاید این ...

آره والا

کلاسم ۳۲ نفره ۳۱ نفر آنلاین بودن همون روزی که به آخری گفتم شماره بده ادت کنم تا رسیدم خونه طرف پیام داد سلام خانم منو اد کن منم فک کردم اونه . امروز پرسیدم گف این اصلا شماره من نیس.

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
مورد بچه کلاس سومی دیدم ولی که چی آخه😂وای خدا 😂بچه ها مردم هستن منم هستم😐 هیچکس دوسم نداری تف

نه بابا تف تو این دوست داشتن آیدی پسره آدرس اینترنتی سایت‌پورن بود😐

آره والاکلاسم ۳۲ نفره ۳۱ نفر آنلاین بودن همون روزی که به آخری گفتم شماره بده ادت کنم تا رسیدم خونه ط ...

برای اون مدیر باید متاسف بود وظیفه اونه گروها تشکیل بده اد کنه دانش اموز و کادر مدرسه رو 

برای اون مدیر باید متاسف بود وظیفه اونه گروها تشکیل بده اد کنه دانش اموز و کادر مدرسه رو

والا یه مدیر درست درمون نداشتم همه‌شون گفتن شماره ها رو بگیرید اد کنید.

والا یه مدیر درست درمون نداشتم همه‌شون گفتن شماره ها رو بگیرید اد کنید.

امون از مدیرا و امون از خانواده ها

تو این تاپیک زدی یاد سال اخر تحصیلم افتادم یکی از مدارس کردستان چند بار منو اد کرد تو گروه من هی لفت دادم یه روز باز ادم کرده بود گفتم میشه منو اد نکنید من نه کردستانم نه دانش اموز ابتدایی هستم گفتن تو (اسم دانش اموزشون)هستی گفتم نیستم گفت خواهرت هست گفتم بخدا من نه کردستانم نه خواهر ابتدایی دارم کوتاه نیومدن دعوا داشتن بهم گفتن باید زنگ بزنی به اون طرف گفتم بنده های خدا من اون شخص نمیشناسم دانش اموز شماست به من چه خودتون زنگ بزنید هی میگفت منم هم بلاکشون کردم هم محدود کردم فقط مخاطبین دعوت به گروهم کنن