2777
2789
والا حس میکنم حیوونا و بچه ها رو دوست داری .مادرانه هستی و حس مادرانه ات قویه .مهربونی .عاشق رشد و ...

عکسمم گذاشتم با توجه به عکس هم بگو

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چه خوشکلی .مهربونی و قوی بودن از چهره ات می‌باره 😍❤️.خیلی خوشکل و خانومی ❤️😍.

ممنون مهربونم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ممنون عزیزم تقریبا همشون به غیر از مهربون بودن درست بود

آخه کسی که حس مادرانه داره باید عاطفه و مهربونی هم داشته باشه .

ولی جنگجو و قوی هم هستی .چون خیلی حس نازک و نارنجی بودن بهم ندادی .

پر پرواز بده روح زمینگیر مرا💚...

به نظرت معصومیتم بیشتره یا جذابیتم؟همه بهم میگن معصومی ولی خبر ندارن که اصلا معصوم نیستم و خیلیم شیط ...

حآلت چشمات نشون میده اهل ریا و کلک نیستی و بخاطر همین چهرت در عین شیطنت زیر پوستی ملیح و معصومه

آخه کسی که حس مادرانه داره باید عاطفه و مهربونی هم داشته باشه .ولی جنگجو و قوی هم هستی .چون خیلی حس ...

من از لحاظ احساسی همه بهم میگن سردی و مهربون نیستی از این زنای نازک و نارنجی هم نیستم سعی میکنم خودم از پس خودم و زندگی بربیام و به کسی تکیه نکنم

یه دلفین خوش خنده و بانمکمهربون و مهر طلبشر و شیطون و درعین حال آروم😁ولی عکستونو ندیدم

همه اش درست بود جز مهر طلب .چون من مهر طلب نیستم .اگه از کسی محبت نگیرم راحت ولش میکنم .

من از لحاظ احساسی همه بهم میگن سردی و مهربون نیستی از این زنای نازک و نارنجی هم نیستم سعی میکنم خودم ...

درسته .چون من ازت همچین حسی رو گرفتم واقعا.

درسته .چون من ازت همچین حسی رو گرفتم واقعا.

پس شوهرم حق داره بهم بگه کمی ناز و ادای زنانه داشته باش  

حآلت چشمات نشون میده اهل ریا و کلک نیستی و بخاطر همین چهرت در عین شیطنت زیر پوستی ملیح و معصومه

درسته .تو مدرسه خیلی اذیت می کردم ولی هیچ وقت مدیر و معاون و معلم ها باورشون نشد که اون شیطنت ها کار من باشه 😂.همیشه میگفتن ستاره دختر خوبیه و از این کارا نمیکنه و شما دروغ میگید چون جلوی مدیر و معاون و معلماخودمو خانم می‌گرفتم 😂🤦🏻.

پس شوهرم حق داره بهم بگه کمی ناز و ادای زنانه داشته باش

نه خیلیم خوبه .ما همچین زنایی تو جامعه کم داریم .به جاش تو جامعه کسی اذیتت نمیکنه و راحت گول نمی‌خوری .اینش خوبه .