2777
2789
عنوان

شوهرم آهنگ عاشقانه گوش میده همش

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 20 پست
اره اخه خودم دوسش داشتم و اینکه نمیخاستم زندگی بچم خراب بشه ولی الان که بیشتر فکرمیکنم باید انقدر غر ...

از همون اول شما رو دوست نداشت؟فکر میکنی بچه تو خونه ای که پدر و مادر هم رو دوست ندارن و ابرازش میکنن زندگی خوبی داره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از همون اول شما رو دوست نداشت؟فکر میکنی بچه تو خونه ای که پدر و مادر هم رو دوست ندارن و ابرازش میکنن ...

نه دوست داشت که بچه دار شدم ازش، ولی اران چند وقته عوض شده خیلی حرص میخورم میاد میره حموم شاید ربطی نداشته باشه ولی دلم مبخاد خفش بکنم

اخه میان میگن چرا موندی وقتی دوست نداره انقدر دلم میگیره

ب منم هزار بار گفتن هیچکدوم اینا جای منو تو نیستن درکمون کنن من تازه خیانت هم دیدم بارها 💔 لعنت ب این زندگی الان مدتیه ی حسی درونم میخواد فوران کنه داد بزنم بگم ب درک برو گم شو نمیخوامت اما هیچ راهی ندارم شرایط طلاقو اصلا ندارم و متاسفانه هنوزم دوسش دارم 

وضع مالیش عالیه همه چیش اوکیه از ظاهر همه مردم معتقدن من با سر افتادم تو عسل اما نمیدونن تو زندگیم چه خبره ایناس ک نمیزارع طلاق بگیرم

هرچند شوهرم خودشو تکلیفش با خودش مشخص نیست هم منو میخواد هم نمی‌خواد هرچند می‌دونم ی ذره ام دوسم ندارع برا اینکه وجه اجتماعیش خراب نشه بچش آواره نشه مهریه نده و.... بخاطر اینا طلاقم نمی‌ده مطمنم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

نه دوست داشت که بچه دار شدم ازش، ولی اران چند وقته عوض شده خیلی حرص میخورم میاد میره حموم شاید ربطی ...

وا خانم شما سالمی؟یعنی میگم شوهرت ازت شکایت کرد دادگاه رای رو به اون نداد؟مردی از سرکار میاد حموم نره؟با همون عرق بیاد بشینه پیشت؟

بعد شما مطمئنی میخواستت یا گفتی بچه بیارم زندگیم گرم شه؟