2777
2789
عنوان

با ده تومن چی بخرم

125 بازدید | 18 پست

بنظرتون چی بخرم با این مقدار پول میخواستم برم لبتاپ یا موبایل بخرم پول پیش بدم. دیدم قسطی خیلی  به ضررمه 

مبل هم لازم دارم ولی  ترجیح میدم چیزی بخرم که بعدا به سودم باشه

شما بگید 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلار

الان من دوملیون دارم

الیزابت بخرم یا دلار؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
طلا

چی میدن ۱۰ تومن بنظرت انگشتر یا النگو میاره؟

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
دلار

اگه من دلار بخرم از فردا دلار میشه ۱۰۰۰ 😂😂

حالا تهش بخوای هر چی بخری ۵ تومن بیاد روش فایده نداره

بذار دم عید لباس و کارای قرتی گری کن 

یا یه وام خونگی اگه میشناسی بردار اینم نگه دار بذار روش راحتی بخر 

تهش اگه دوست داری تو دیوار راحتی دست دوم بگیر در حد نو و تمیز 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
چی میدن ۱۰ تومن بنظرت انگشتر یا النگو میاره؟

النگو یه دونه آینه ای باز بسته به ورنش

گوشواره 

مدال  انگشترم مینیمال میشه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

حالا تهش بخوای هر چی بخری ۵ تومن بیاد روش فایده ندارهبذار دم عید لباس و کارای قرتی گری کن یا یه وام ...

دوماه دیگه باز ۱۶ میاد دستم 

نه دست دو خوشم نمیاد که 

حالا تهش بخوای هر چی بخری ۵ تومن بیاد روش فایده ندارهبذار دم عید لباس و کارای قرتی گری کن یا یه وام ...

لباس پارچه دارم خیاطم خودم . کارای قرتی گری مثلا چی؟؟ رنگ مو و...؟ سالهاس فقط پولمو هدر دادم و آسیب جدی به موهام زدم با رنگ 

النگو یه دونه آینه ای باز بسته به ورنشگوشواره مدال انگشترم مینیمال میشه

انقد شهرما گروووون فروشن می ترسم برم طلافروشی بگم ده تومن بگه هیچی نداریم  برو 

پول دستمزد و اجرتشون فقط ده تومنه

لباس پارچه دارم خیاطم خودم . کارای قرتی گری مثلا چی؟؟ رنگ مو و...؟ سالهاس فقط پولمو هدر دادم و آسیب ...

رنگ آمبره ای چیزی یا کراتین و رسیدگی به پوست و روتین پوستی و کاشت ناخنی یا شید لب و غیره 

ولی مبلات خوب نیست من جات بودم میذاشتم رو ۱۶ تومنه تا ۳۰ میرسوندم یه راحتی میخریدم

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤