من اون موقع ۱۲ سالم بود این موقع ها نشسته بودیم خونه مادربزرگم تو حیاط و داشتیم یخ میزدیم از فامیل ح ...
از فامیلتون چیزی موند؟آخه ۳۰۰نفررر؟خدارحمتشون کنه
یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانومِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کمکردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
یه مسئله ای که عصابمو ریخته بهم این بود که شنیدم بعضیا دزدی میکردن از اجساد . دستای اجساد رو میبُرید ...
درسته تازه چقد جسد دزدیدن زیرشون مواد میذاشتن میگفتن خانوادمونه میبریم فلان جا دفن کنیم تا لو برن خیلی جسد گم شد خیلیا مزار عزیزاشونم ندارن
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
الان خانوادش زنده س؟ قطع انگشت تجربه ی خیلی بدیه پسر خاله منم دوبار تجربه کرد نه در اثر زلزله فقط به ...
ن جانم زیراواربودن همگی تموم میکنن درجا
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
آره موند ما قسمت روستا بودیم تازه خیلی آدم از دست ندادیم بیشتر فامیل دور بودن مثلا از خانواده خاله پدرم حدود ۴۰ نفر رفتن فقط از یه خانواده پدر مادر بچه ها نوه ها
دختر خاله بابام ۱۳ تا بچه و نوه و شوهرش رو از دست داد فقط خودش موند هنوزم زندس
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
آره موند ما قسمت روستا بودیم تازه خیلی آدم از دست ندادیم بیشتر فامیل دور بودن مثلا از خانواده خاله پ ...
واییییی بیچاره هاااا 🥺🥺خدا صبربده ب همشون
یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانومِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کمکردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
بنظرم هیچ کس حتی بچه یک ساله که بازمانده اون زلزله هست حتی تا الانم نتونسته به زندگی برگردا
آره من صبح از خواب پاشدم برم سرویس تو حیاط بود یهو چشمم خورد به داخل اتاق شب جنازه های بچه های داییم گذاشته بودن اون لحظه هیچ وقت یادم نمیره دختر کوچیکشون روش باز بود انگار خواب بود