2777
2789
عنوان

شوهرم هیچی نمیخره خستم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 77 پست
تازه اگه بدونی چه حمایتایی ازش کردم تاالان. مالی ووو

وای عزیزم ولش کن کلا وقتی از همون اول به مردا رو بدی پرو میشن الانم هنوز دیر نشده برگرد سر کارت بهش بگو تو بچه داری کن من ماهی ۴ تومن بهت میدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باورت نمیشه آخه شوهرررر من ماهی دو میده منم همه چیم با خودمه حتی یه گوش پا کن بخرم اگه ۴میداد من راض ...

عزیزم من خودم شاغلم به پول چندرغازی ایشون نیازی ندارم. بعدم خرج هرکی متفاوته

از موقع دنیا اومدن بچه خودم حرص میخورم، دو روزه فشارم ۱۴ شده از حرص و جوش. میریزم تو خودم همش

باباول نکن بخاطریه ادم بی هرزش نریزتوخودت

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

باباول نکن بخاطریه ادم بی هرزش نریزتوخودت

اخه میدونی بابامم فوت شده پشتوانه ندارم اصن

مهریمم کلا ۵۴ تاس. با این کارایی که ایشونم میکنه دیگه دلم به چی خوش باشه

مامانم اینا هم درگیر زندگی خودشونن.. 

حیف پرستاری رو ول کردی ولی با بچه هم سخته

درسته بچم واسم عزیزه، ولی خودم با ارزشترم. اگه من تو سری خور باشم بچمم همینجوری بار میاد. باید بخاطر دوتامونم که شده کارمو ادامه بدم

اخه میدونی بابامم فوت شده پشتوانه ندارم اصن مهریمم کلا ۵۴ تاس. با این کارایی که ایشونم میکنه دیگه دل ...

عزیزم من خودم پرستارم موقعیت شغلی برای شماکه پرستاری خیلی بالاس

براهدفت بجنگ بخداکه تویکبارزندگی میکنی اینوولش کن

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

خودش میگیره به من ربطی نداره، همینکه خرج شیر خشک نداده تاالان زیادشه

فرض کن الان مشکلی نداشتی ومیخواستی بری سرکار .چه کار نیکردی قطعا ی جای درست بچه ات رو نیگذاشتی .منظورم اینه تصمیمت  .که از روی عصابنیت نباشه وبچه رو ی جای درست بزار. .