2777
2789
عنوان

از خدا بد گله دارم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 37 پست
مثلا شما استخدامی شرکت میکنید آزمون قبول میشید امیدوار میشی خب تست زدی نمره آوردی قبول شدی بعدش میری ...

من همه چیم درست شد 

فقط صبح و شب شکر خدا میکردم 

نشد بازم برای من نشد

سلام زهراجان من انقدر تو زندگیم بدبختی کشیدم ک حقم نبود اینطور مجازات بشم و خیلی از خدا و اینده م نا ...

سلام. شما رو که میشناسم نوشتین توبه کردم و با خدا آشتی کردم.
تاپیکی که عنوانشو نوشتم یه کتاب عالی توش هست حتما بخونین.
تاپیک خدای پاک و سبحان هم به دردتون میخوره سخنرانیهایی که توش هست خیلی عالیه حتما بخونین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. شما رو که میشناسم نوشتین توبه کردم و با خدا آشتی کردم.تاپیکی که عنوانشو نوشتم یه کتاب عالی توش ...

عزیزم با خدا قهر نبودم هیچ وقت 

اصلا اون گناهی کردم ک انگار من نبودم و توبه هم کردم اگ خدا قبول کنه ینی هیچ وقت بخاطر قهر با خدا این کارو نکردم استغفرلله

تاپیک اولی که گفتید رو پیدا نکردم متاسفانه 

عزیزم با خدا قهر نبودم هیچ وقت اصلا اون گناهی کردم ک انگار من نبودم و توبه هم کردم اگ خدا قبول کنه ی ...

میدونم منم براتون هدیه فرستادم برای توبه کردنتون و احادیث و آیات زیادی هست درباره توبه پذیری و مغفرت و رحمت خدا.
شاید صفحه دوم و سوم تاپیکام باشه الآن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
سلام جناب الان فرصت دارید محض یاداوری میگم خدمتتون و اگر وقت ندارید اصراری نیست

سلام سوالتون چی بود؟؟ 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

سلام سوالتون چی بود؟؟

بنظر شما بچه ای ک تو خانواده محبت نبینه و این کمبود باعث بشع به گناه بیفته کی مقصره؟

خود اون بچه مقصره و باید تا اخر عمرش خودشو نبخشه ؟؟

هعی خدا نمیدونم از کجا بگم یه عالمه سوال دارم ک بی جواب موندن

بنظر شما بچه ای ک تو خانواده محبت نبینه و این کمبود باعث بشع به گناه بیفته کی مقصره؟خود اون بچه مقصر ...

ببین خدا به اندازه وسع اون بچه ازس انتظار داره و اون کمبود هارو واسش جبران میکنه اکه سختی کشیده و فلان 

این خلاصش بود 

بنظر شما بچه ای ک تو خانواده محبت نبینه و این کمبود باعث بشع به گناه بیفته کی مقصره؟خود اون بچه مقصر ...

به اندازه اختیار اون بچه گناهش حساب میشه 

میتونه توبه کنه و با توبه پاک میشه 

بقیع سوالات بپرس

خب بنظرتون ادما خودشون چطور میتونن برخلاف شرایطشون آدم خوبی بشن؟ببینید من همیشه به سمت مذهب بسیار گر ...

هر گناهی بوده شما با توبه کامل بخشیده میشید 

پشیمونی از گناه اولین شرط توبه است که دارید 

بعدش بنا بذاری تا قیامت آن گناه انجام ندین این شد توبه صحیح 

اینکه عذاب وجدان دارید از شیطانه میخواد که شما رو ناامید کنه پس اعتنا نکنید به شیطان 

به آه و اوه دیگران هم نیست 

اگه حقی بر گردنت هست حق رو باید ادا کنی 

حق الله مثل نماز قضا شده 

حق ناس مالی 

حق ناس جانی 

حق ناس عرضی 

حق ناس اضلالی 

سوالی بود بپرس

هر گناهی بوده شما با توبه کامل بخشیده میشید پشیمونی از گناه اولین شرط توبه است که دارید بعدش بنا بذا ...

پس چرا من شنیدم اگ توبه بخاطر عواقب کارت باشه پذیرفته نیس؟

یه سوال دیگ ازدواج امر واجبیه؟؟حتما باید انجام بشه اگر شرایطش بود ؟  

پس چرا من شنیدم اگ توبه بخاطر عواقب کارت باشه پذیرفته نیس؟یه سوال دیگ ازدواج امر واجبیه؟؟حتما باید ا ...

خیر شیطان هم توبه کنه خدا میخشش. 

خیر ازدواج مستحبه 

حضرت عیسی مجرد بوده 

حضرت معصومه مجرد بوده