2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعا کن برام 😢🥺

دعا میکنم گلم

برات صلوات میفرستم

توم برای اخر امضام دعا کن🥲

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

خوشب حالت واسه من عین خوره داره جونمو میخوره ۳ ساله با خودم درگیرم

باید بخوای تا فکرش از سرت و عشقش از قلبت بره بیرون

البته با کمک خدا و اهل بیت فقط

شما احتمالا یا خیلی تو ذهنت بزرگش کردی 

یا هنوز اون اعتماد لازم به خدا رو نداری عزیزم کدومه؟

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
منم علاقم خیلی بهش کم شده شاید هم دیگه چیزی نباشه ولی ناخودآگاه فکرم میره سمتش

ولش گنید اونم یه آدمه مثل بقیه

درگیر زندگی خودتون باشید

از خدا همسر پاک بخواید برای خودتون و توکل کنید بهش

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
باید بخوای تا فکرش از سرت و عشقش از قلبت بره بیرونالبته با کمک خدا و اهل بیت فقطشما احتمالا یا خیلی ...

به خدا اعتماد دارم  میدونم مصلحت نبود برام ولی دوست دارم یکی باشع تو زندگیم که به اون فکر کنم تنهایی خیلی بده 

باید بخوای تا فکرش از سرت و عشقش از قلبت بره بیرونالبته با کمک خدا و اهل بیت فقطشما احتمالا یا خیلی ...

هر دو تاش 

ذهنیتم این نیست که خدا باید بخواد 

چون ۳۴ سالمه و کلی سر این مسائل عذاب کشیدم و میبینم که خدا برای من نمیخاد انگارو متاسفانه اون آدم هم خیلی تو دهنم بزرک شده 

ولی دیگه تصمیم گرفتم بریزم بیرون