2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون مهمونی نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 38 پست
خود من درونگرام و مثال واضح به شدت از سفر دسته جمعی متنفرم چون خورد و خوراک و زمان خوابم دست خودم نی ...

من که نمیخام هر روز برم خونه فامیل دیگه یه مهمونی پاگشا بود و تمام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم درونگرا خودش چندین سطح داره افسرده نیستاونم که شما میگی میانگراست که نزدیک برونگراستهرکدومم مث ...

چرا همش من تفاوت هارو بپذیرم اونم میتونست بخاطر منو خانوادم بیاد تا منم جایی دیگه جبران میکردم و اگه کاری سختم بود بخاطرش انجام میدادم و جبران میکردم

من که نمیخام هر روز برم خونه فامیل دیگه یه مهمونی پاگشا بود و تمام

من مبحث کلی گفتم 

برای بقای زندگیتون نیاز به اعصاب آروم و پذیرش این موضوع دارید راجع این مسئله از یه مشاور خبره کمک بگیر

این مسئله با بحث و جدل درست بشو نیست

کار من عادیم نیست این مسئله رو از ریشه حل کنم

بسپار دست متخصصش شاید الان به این حرف بخندی اما خیلیا رو دیدم سر همین مسائل ساده زندگیشون به طلاقم کشیده

حواست به این مسائل باشه که بعدها ریشه عمیق تر نداشته باشه

چرا همش من تفاوت هارو بپذیرم اونم میتونست بخاطر منو خانوادم بیاد تا منم جایی دیگه جبران میکردم و اگه ...

شاید دوست نداره

من تو ذهن همسر شما نیستم

ولی خیلیا اجبار به کاری دوست ندارن

مثل همسرم هرگز هیچ چیز اجباری نمیپذیره

من مبحث کلی گفتم برای بقای زندگیتون نیاز به اعصاب آروم و پذیرش این موضوع دارید راجع این مسئله از یه ...

متاسفانه مشاورم نمیاد بهش پیشنهاد دادم

اره واقعا خیلی وقتا باعث دعوامون شده همین مسعله پیش پا افتاده

امیدوارم خودش به این درک برسه که این راهش نیست

متاسفانه مشاورم نمیاد بهش پیشنهاد دادماره واقعا خیلی وقتا باعث دعوامون شده همین مسعله پیش پا افتادها ...

مردا مشاوره نمیان اکثرا 

خودت باید از یه مشاور کمک بگیری و رابطه دوتاتون درست کنی 

اگرم ن ول کن تا کلا رابطتون سرد بشه

دست تو و شوهرته چیکار کنید