2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون مهمونی نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 38 پست
تنها کسی که منو پاگشا کرد خواهرم بود. چون اولین بار بود که شوهرم می اومد خونشون کادو خریدیم. اسی من ...

خب وقتی خانواده من بچا بقیه رو پاگشا کردن اوناهم باید مهمونی بگیرن بعد الان مجبریم کلی دلیل بیاریم یه اقا نمیاد

منم گفتم بشون بگو شوهرش اهل مهمونی نیس بزار همه بدونن

دقیقا وقتی پسرت داره میرسه به سن زن گرفتن شده بزور ببرش مهمونی و رفت و امد کن اخه چه وضعشه من نمیام ...

غلط کرده ببین کوتاه نیایا هرجور شده ببرش انقد ببر تا عادت کنه نیومد تو مهمون دعوت کن بزار تو مراسمها باشه تا یاد بگیره وگرنه بچه هاتم بعدا اذیت میشن.اصلا کوتاه نیا اسی قشنگ گربه وم حجله بکش به حرف کسی هم گوش نکن که میگن درونگراس چمیدونم خودت برو اینا...نه انقد ببرش تا یاد بگیره. وگرنه باختی همه جا خجالت میکشی اذیت میشی و واقعا هم زشته

😡فقط طلاق😡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا وقتی پسرت داره میرسه به سن زن گرفتن شده بزور ببرش مهمونی و رفت و امد کن اخه چه وضعشه من نمیام ...

عزیزم دوران عقد و نامزدی دوران شناخته

اگه درست نشناختی ایراد از ملاکهای خودته

اون تربیت هرچقدر درست و نادرست باشه 

شما باید می‌دیدی توان کنار اون آدم بودن با این ویژگی هارو داری یا ن؟

اولا که آدم درونگرا از بقیه آدما نمی‌ترسهبیشتر به تنهایی عادت داره مهمونی کم پیش میاد بخواد بره یا ش ...

من خودمم زیاد برونگرا نیستم بهشم نمیگم هر هفته بیا مهمونی الان نزدیک دوهفتس خونه مامانمم نیومده ولی اینجور شرایط که طرف حرمت گذاشته و دعوت کرده باید میومد شده اون چن ساعت بهش سخت بگذره قرار نیس همیشه تو زندگی متاهلی حرف حرفه یکی باشه

اولا که آدم درونگرا از بقیه آدما نمی‌ترسهبیشتر به تنهایی عادت داره مهمونی کم پیش میاد بخواد بره یا ش ...

من بااین ادمهای مثلا درونگرا زیاد سرو کار داشتم.ادم باید درک داشته باشه پس من فک کن درونگرام بچم تومدرسه یه جشن مثلا داشت منو دعوت کنن من چون درونگرام نرم؟طفلی اون بچه چه حالی بهش دست میده خجالت زده میشه اونم شکست میخوره میشه یه توسری خور یا مثلا درونگرا...نه دیگه ادم یه جاهای که مهم هست باید بره حالا نه هرجا ولی یه جاهای مهم باید رفت زشته..فک کن عروسی داداش شما باشه بعد همسرتون نیاد چون درونگراس؟

😡فقط طلاق😡

واقعا برای سطح آگاهی این تاپیک متاسفم

زمانی که تو خونه خودتون مشکل دارید التماس میکنید به خدا شوهر جلو پامون بذار بعد هرکس اولین نفر اومد زنگ و زد سریع بدون شناخت بله میگید همین میشه

آدما به زور عوض نمیشن مترسک نیستن مجبورم به دلخواه شما رفتار کردن نیستن

کاش یکم جای اینستا گردی کتاب بیشتر بخونید

من بااین ادمهای مثلا درونگرا زیاد سرو کار داشتم.ادم باید درک داشته باشه پس من فک کن درونگرام بچم توم ...

خود من درونگرام و مثال واضح به شدت از سفر دسته جمعی متنفرم چون خورد و خوراک و زمان خوابم دست خودم نیست

هرکس یه طوریه لازم نیست بقیه رو کوبوند

اونم که من گفتم خود طرف درک موقعیت های واجب داره

موقعیت های غیر ضرور رو لازم نمیدونه

خب دیگه مهمونی که بخاد با دعوا بری نمی ارزه

نه دعوا که نه میگم با زبون محبت ببرش و باز مهمون دعوت کن تا عادت کنه .تومرایم خاص ببرش بگو تنهام نزار کم کم عادت میکنه.بابا زندگی مشترکه نمیشه که

😡فقط طلاق😡
من خودمم زیاد برونگرا نیستم بهشم نمیگم هر هفته بیا مهمونی الان نزدیک دوهفتس خونه مامانمم نیومده ولی ...

خب اون خودش تغییر نمیده

یا بپذیر یا رها کن

وگرنه خودت ضربه میخوری

مهمونی رفتن به شرط جنگ اعصاب چ فایده؟

خود من درونگرام و مثال واضح به شدت از سفر دسته جمعی متنفرم چون خورد و خوراک و زمان خوابم دست خودم نی ...

غیرضروری که اره منم همین گفتم ولی  جاهای که باید باشه واقعت ادم باید پا بزارا رو اخلافش بره...چون توی ایندا وقتی پای بچه بیاد وسط و پدر مادر الگوی مثلا درونگرا باشن بچه هم همینطوری میشه.من دیدم اخه طفلی بچش ادم میبینه میترسه

😡فقط طلاق😡
واقعا برای سطح آگاهی این تاپیک متاسفمزمانی که تو خونه خودتون مشکل دارید التماس میکنید به خدا شوهر جل ...

زندپی متاهلی چیزی نیست که با خوندن دوتا کتاب بتونی تجربه کسب کنی من ادم بیسوادیم نیستم فقط حرفم اینه این ادمی که شما درونگرا مثالش میزنی بهش میگن گوشه گیر وگرنه جامعه پر از ادمای درونگراییه که تو جمع میرن شغلی دارن که تو اجتماعه و کارای پر رفت و امد دارن

غیرضروری که اره منم همین گفتم ولی جاهای که باید باشه واقعت ادم باید پا بزارا رو اخلافش بره...چون تو ...

حس ششم این آدم شاید قوی باشه 

میگی باید بریم اون طرف میگه خوب نیست این خانواده

به اینم فکر کن هر رفتن نرفتنی از سر لج نیست

نه دعوا که نه میگم با زبون محبت ببرش و باز مهمون دعوت کن تا عادت کنه .تومرایم خاص ببرش بگو تنهام نزا ...

دیگ ادم تلاششو میکنه وقتی طرف نمیپذیره و حرف خودش رو میزنه باید کنار کشید

زندپی متاهلی چیزی نیست که با خوندن دوتا کتاب بتونی تجربه کسب کنی من ادم بیسوادیم نیستم فقط حرفم اینه ...

عزیزم درونگرا خودش چندین سطح داره افسرده نیست

اونم که شما میگی میانگراست که نزدیک برونگراست

هرکدومم مثال خودشون دارن

ی تیپ شخصیت نمیتونم تو دو خط بگم 

زندگی با کتاب خوندن نگذره با درست یاد گرفتن تفاوت ها و پذیرششون میگذره 

اصل اول ازدواج که شما ندیدش میگیری