اولش صدوپنجاه هزار تومن داد بعد دید من ناراحت شدم یعنی از قیافم فهمید یه پنجاه تومنم گذاشت روش...خب من خیلی ناراحت شدم درصورتی که خودش گفته شب قبلش بهم گفت هشتصدتومن فقط انعام گرفتم .وضعمون زیاد خوب نیس اما پول تو دستش بود میتونست بیشتر بده ..شما بودین ناراحت نمیشدین بچه ها من بهش گفتم ارزش من واقعا این نیست نمیدادی بهتر بود البته با اسمس بهش گفتم
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ناراحت نشو گلم، احتمالا خودش لازم داشته وگرنه یه میلیارد هم بده جبران خوبیای شما نمیشه
مرسی عزیزم شما لطف داری بخدا من خیلی درکش میکنم هیچ وقت ازش چیزی نمیخوام که درتوانش نباشه اما خب اون روز پول داشت کلا درسال مگه چندتا مناسبت هست من چون خودم اهمیت میدم یه کمی دلخور شدم وگرنه همیشه با کم وزیاد زندگی ساختم هیچی ازش نخواستم
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
نمیدونم من ناراحت نمیشم زیاد اهل مناسبت و این چیزا نیستم امسال یه شاخه گل گرفت گفتم نمیخواستم بخدا هر وقت اوضاع زندگی بهتر شد جبران میکنی
البته اینم بگم چه هزار باشه چه ملیون هر چی داشته باشه خرج کنم نمیگه چرا یا کجا
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
حتی اگر کم بود و پول نیاز داشتی یه جور دیگه میگرفتی، اعتراض به هدیه تو ذهنش میمونه و گاهی اثر عکس داره
حالا هم که اعتراض کردی صبر کن ببین اثرش تو مناسبت بعدی چیه و دیگه بابتش بحث نکن چون بهت ۲۰۰ تومن دیگه هم بده ارزش نداره
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر در توانش نبوده و اون پولی که میگی داشته برای خرج زندگی تون بوده خوب بود میداد بهت بعد لنگ میشد ازت پس میگرفت! بعد هم ارزش آدم به این چیزها نیست الان با اعلام ناراحتی ت از این وضع حال همسرت رو بد کردی و خودت رو کوچیک کردی بخاطر پول! باید همونو با روی خوش قبول میکردی و ازش تشکر میکردی تا خودش بگه ارزش ت بیشتر از اینهاست ولی شرمنده نداشتم ن که خودت بگی ارزش من ۲۰۰ نبود یعنی ۸۰۰ بود؟! و دیگه اینکه بهت گفته ۸۰۰ انعام گرفته و شما توقع داشتی اونو بهت بده اینجوری دیگه براش امین نیستی و ازت پنهان کاری میکنه عزیزم چون وقتی فهمیدی پول داشته نداده گله کردی! ارزش لحظه های خوب بیشتر از پول هست زندگی خودت رو با کسی مقایسه نکن هرکسی شرایطی داره
بیشتر در توانش نبوده و اون پولی که میگی داشته برای خرج زندگی تون بوده خوب بود میداد بهت بعد لنگ میشد ...
نه عزیزم توقع نداشتم کل اون پولو بده بهم حداقل میتونست یه لباسی چیزی برام کادو بگیره گفتن نداره اما اخرین باری که برام یه تاپ خرید دوسال پیش بود..میگم دختر پرتوقعی نیستم
نه عزیزم توقع نداشتم کل اون پولو بده بهم حداقل میتونست یه لباسی چیزی برام کادو بگیره گفتن نداره اما ...
دختر خوب ی لباس خونه زپرتی الان حداقل ۵۰۰ تومنه میخرید دیگه چیزی نمیموند ک! ان شاالله شرایط تون بهتر میشه جبران میکنه. کادو اینا فراموش میشه اما رفتار و حرف ها همیشه به یاد میمونه زندگی ارزشش بیشتر از این ناراحتی های زودگذر و الکی هست قدر لحظه ها رو بدون