2777
2789

خونه پدر شوهرم بودیم خواهر شوهر کوچیکم که ازدواج نکررده به شوهرم گفت میخوام تو خونت تولد بگیرم دو سه تا از دوستامو دعوت میکنم اخه خونه ی خودشون یکم قدیمیه میخواست خونه ی ما بگیره ک جلو دوستاش زشت نباشه من خیلی بهم برخورد که به من نگفت اخه خانوم اون خونه منم باید با من هماهنگ میکرد نه با شوهرم من واسه خونه مشکلی نداشتم به خودمم خوش میگذشت اخه همسنیم باهمدیگه هم خوبیم منم چیزی نگفتم بعدش ک تنها بودیم توضیح دادم ناراحتیمو 

گفتم باید به خواهرت بری بفهمونی باید بیاد از من اجازه بگیره نه تو اونم گفت باشه بهش میگم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موقه ای که عصبانی بودم میخواستم بگم کلا نیاد بازم گفتم اشکالی نداره اخه خونمو که نمیگیره تازه دوستاش میان دورهمیم به همه خوش میگذره تازه خونه داداششه من اگه خودم باشم زن داداشم اجازه نده ناراحت میشم تازه دختر بدیم نیست با من خوبه 

اینجوری هم کدورتی پیش نمیاد هم میفهمه دفعه ی دیگه باید با من هماهنگ کته

مگه خونه توعه؟بعدم خونه داداششه باید ازتو اجازه بگیره چرا؟به اسمته خونه؟😒بعضیاتون دیه شورش دراوردین

بله عزیزم خونه هم ماله زنه و ماله شوهر،تازه این خانمه که مراقب وسایل خونه و تمییزیشه و براش لیشتر زحمت میکشه،پس مسلما باید از خانم هم اجازه گرفت چون اون بهتر شرایط خونه رو میدونه،به نظر من که بهتر خانواده ی مرد از عروسشون و خانواده ی زن از دامادشون اجازه ی همچین کارهایی رو بگیرن

مگه خونه توعه؟بعدم خونه داداششه باید ازتو اجازه بگیره چرا؟به اسمته خونه؟😒بعضیاتون دیه شورش دراوردین

نه عزیزم خونه ی داداشش نیست بلکه خونه دا اشش و زن داداششه من به اندازه ی داداشش تو اون خونه حق دارم حتی بیشتر چونکه کارای اون خونه با من اداره کردن امور داخل خونه با منه پس من حقنه که درمورد کارایی که میخوان تو خونم بکنن از من اجازه بگیرن نه از شوهرم 

بله عزیزم خونه هم ماله زنه و ماله شوهر،تازه این خانمه که مراقب وسایل خونه و تمییزیشه و براش لیشتر زح ...

😐زن داداش منکه مال این ادا لوس بازیا نی میدونه باهاش راحت نیستم زیاد میسپاره داداشم 😂هیچوقت ندیدم دخالتی کنه یا غری بزنه همیشه پایه بوده